Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz unszimpatikus egy férfi?
Kinek mi az alapvető!?
Én elfogadtam, hogy nem normális az amit csinálok és nem várom el egy nőtől sem, hogy mellettem legyen és támogasson egy bizonytalant!
De az, hogy ezért nekem jönnek ismeretlen emberek na azt nem fogadom el!
*antipatikus
Ha arrogáns, hangos, túlzottan bizalmaskodó, indokolatlanul kedves mindenkivel.
Unalmas attól lesz, ha képtelen egyedül értelmesen elfoglalni magát, valamint nincsenek önálló gondolatai a világról.
Az unalmasság nekem olyan, hogy unszimpatikus nem lesz, mint ember, ahhoz "több" kell (kifejezett rossz tulajdonságok), de párkapcsolatra nem kéne. Én azt értem ez alatt, hogy:
- nem tájékozott, nem olvasott, műveletlen, nem lehet vele több témáról normálisan elbeszélgetni (nem feltétlen kell nagyon mélyen, de tudjon legalább hozzászólni és ne úgy blöfföljön, hogy egyértelműen nem tud semmit... pl. beszéltem olyan pasassal Andrea Bocelliről, aki aztán rávágta, hogy milyen gyönyörű nő :D)
- nem tud semmi iránt lelkesedni
- nincsenek hobbijai, és nem lehet vele közösen semmit sem csinálni / kimozdulni, és abból áll a napja, hogy dolgozik (már ha), gépezik, tv-zik, eszik, alszik, esetleg házimunkát csinál egy keveset. Ha ennél picit több energiabefektetést igénylő dolgot kell csinálnia, húzza a száját, nem lelkesedik semmiért
- savanyú, nincs humora
Persze az unalmas más nekem, és más egyik másik nőnek. Egy sportladynek pl. lehet, már az is unalmas, ha a másik nem sportol. Nekem nem az, ha van más hobbija (én párom pl. családfát kutat hobbiból - az nem annyira "izgi" meg vadregényes, nekem mégis egy plusz, mert nemcsak otthon fetreng a Való Világot nézve, és kezd vmit az idejével és lelkesedik is érte).
Ami nálam még kizáró ok párkapcsolatra:
- külsőleg: ha nálam alacsonyabb
- nálam fiatalabb
- dohányzik
- sokat kávézik
- szélsőséges politikailag / közéleti témákban (nem szeretem a turboliberális sjw-ket, de a szélsőséges rasszista homofób hungarista stb.-ket sem, vallási fanatikusokat sem)
- anyu pici fia (nem, ez alatt nem azt értem, hogy anyuval lakik, hanem ha anyuci neki a szent, akire egy jogos rossz szót nem lehet mondani, mert akkor hiszti van, és anyu a popsiját is fényesre nyalja)
- igénytelen, koszos
- előnytelenül, ízléstelenül öltözik
- beképzelt, műmájer, veri magát mindenre, lenéző azokkal szemben, akik mások, mint ő
- hímsoviniszta
Valaki írta,hogy "utálja a természetet".A természeten mit lehet utálni úgy őszintén?
Megy az erdőben a fazon,lát egy fát és odaszól neki,hogy "te büdös k@cs@g fa,rohadj meg hogy ide nőttél"?Vagy ezt hogy kell elképzelni?Nem találkoztam még ilyen emberrel azért kérdezem.
"előnytelenül öltözik"
Na ez megint olyan, hogy nem létezik ilyen. "Nem az én ízlésemnek megfelelő"-t akart írni talán a válaszoló? Biztosan. De ez relatív. A természetet utálni nem kell, de a minden hétvégén kötelező túrázás a hegyekbe' az a másik véglet. Nekem pl herótom van attól, hogy minden második ember Tinderen is meg mindenhol azt mondja, hogy "szeretek utazni". Meg világjáró. Meg bulibáró. Roppant egyedi, biztosan az, csak én otthonülős típus vagyok és én pl semmi vonzót nem látok ezekben. Gondolom illik verni a nyálat a tengerpartos képekkel, nálam viszont sokkal nyerőbb egy bögre teás cicás kép a hölgy részéről. Persze nem vagyunk egyformák. (31/F)
15-ösnél a "sokat kávézik"-on behaltam xdddddddd
Hát kérem szépen, vannak itt elvárások :D Ha nem tudnám milyen a magyar valóság, azt hinném doktorival rendelkező, tökéletesen szép, a légynek se ártó, jómódú, kedves, aranyos hölgyek, hercegnők írják ezeket. Azt még megértem, hogy ne drogozzon (bár ezalatt nem tudom mit értetek, mert az emberek 95%-a azt se tudja mi az a drog), meg legyen tiszta stb
Az örökérvényű válasz minden ilyen és ehhez hasonló kérdésre, hogy Nem egy Adonisz. :D Kész, vége, akkor már nem kell senkinek, mert egy selejt, századrangú, unalmas senki a nők szemében. :)
De megvilágosodtam és lexarom, hogy mi kell a nőknek. :D F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!