Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendes értékrenddel rendelkező normális lányok, ha szinglik miért nem regisztrálnak társkereső oldalra?
Felregisztráltam társkeresőre. Randiztam is onnan több emberrel. Amikor kiderült, hogy az egyik srác akivel randiztam 7 évvel idősebbnek hazudta magát, és nem is az a keresztneve, mint amivel nekem bemutatkozott (pedig elvileg komoly kapcsolatot keres) megijedtem. Ekkor tudatosult bennem igazán, hogy vadidegen emberekkel találkozgatok, akikről semmit sem tudok, és úgy vernek át ahogy akarnak. Ekkor még nem adtam fel, gondoltam ráírok inkább én egy szimpatikus bemutatkozású srácra, akinek korábban láttam az adatlapját. Újra megkerestem, felismertem a kép alapján. Ekkorra a bemutatkozó szövege megváltozott, a korábbi "x vagyok, ezt dolgozom, azt szeretem, komoly kapcsolat érdekel" jellegű szimpatikus bemutatkozása eltűnt, helyette "Imádok nyalni, akár viszonzást se kérek! Van érdeklődő?" jellegű förmedvény fogadott.
Na ezen a ponton regisztráltam le.
#19 Nem gondolom hogy minden rendes szingli nő párkapcsolatot keresne,de akik magányosnak érzik magukat és ismerkednének de nincs körülöttük élőben olyan akivel ismerkednének (mint amilyen helyzetben én is vagyok) ezek szerint azok se maradnak fent az unatkozó p*rverzek miatt :O
Ugye ebből én pl semmit sem érzékelek amiket elmondtatok mert nekem senki nem ír, én szoktam nekem tetsző nőknek írni. (Már amennyire képek alapján ezt meg lehet ítélni.)
Ezek szerint az a gond hogy nincsenek megszűrve az emberek..az az ötletem, hogy akik sz.xuális jellegű dolgokat akarnak azokat ki kéne tiltani az ilyen üzenetek után (el se kéne jutni a lányokhoz), illetve max 10 év korkülönbségű emberek közül lehetne válogatni akkor tényleg csak azok maradnának akik komoly kapcsolatot keresnek.
Szóval mindent összevetve nagyon sajnálom hogy ez a tapasztalatotok, mert számos előnye van az internetes ismerkedésnek pl. olyanokkal is találkozhatok, akikkel soha az életbe nem találkoznék élőben, vagy nem kell plusz köröket futni ahhoz h megtudjam szingli-e a nő és keres-e / szeretne-e párkapcsolatot.
De azért kérlek titeket, ha megjelenne véletlen egy olyan társkereső amelyikben van ilyen szűrés, adjatok neki egy lehetőséget ;) Köszönöm a válaszokat!! F/28
Nem megoldás, hogy ráírok kép és bemutatkozás alapján pasikra, mert 100-ból 95 még mindig csak szexet keres, és be is vadul, ha "felkínálkozol". Egy adatlap alapján nem lehet megmondani, hogy ki perverz, ki nős, ki akar alkalmi szexet, mert nem ezzel indit, hanem kamu szöveggel.
Az pedig nem megoldható, hogy legyen egy "normális" társkereső, mert mind olyan lesz, mint az azt használó emberek. Az emberek pedig ilyenek. Rengeteg az alja, undorító, perverz állat, aki bármit megdugna, ha csipkés bugyit adsz rá.
Szerinted miért nincs senkijük?
"Ekkor tudatosult bennem igazán, hogy vadidegen emberekkel találkozgatok, akikről semmit sem tudok, és úgy vernek át ahogy akarnak."
Igen, de ugyanezt ők is elmondhatják rólad.
"Igen, de ugyanezt ők is elmondhatják rólad."
Igen. De nem én hazudtam a koromról stb. Nem is írtam át a profilomat valami teljesen ellenkezőre. A kérdés arra vonatkozik, hogy a "rendes, normális értékrenddel rendelkező" lányok miért nincsenek fenn. Én "rendes" embernek tartom magam, nem csinálok ilyet. Én lettem átverve, le is regisztráltam. Nem keresem a bajt, ha nem muszáj.
"Igen. De nem én hazudtam a koromról stb."
Lehet, hogy te nem, de attól még mások igen. Nem csak férfiak, nők is. Pont tegnap láttam egy ismerősömet, aki finoman letagadott egy 10-est a korából. Persze tudom, ha nőnél történik akkor biztos elgépelte, nem?... ;)
Én nem állítottam, hogy a nők nem hazudnak. A társkeresőn mindenki azt hazudik, amit akar, ami nem fér bele az én értékrendembe, ezért leregisztráltam. Élőben, ismerősi körben, ahol azért több háttérinformáció van az emberekről, nem lehet ilyen piti hazugságokat keresztülvinni, ezért ott ismerkedem. Nem értem, mi a bajod ezzel.
Ha szerinted is van gond a társkeresővel, de te mégis használni akarod, az a te dolgod, én más megoldást kerestem, az meg az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!