Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt lehet nagyon elrontottam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt lehet nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés

Elég félénk pasi vagyok, átlagosnak mondanak. Tegnap randiztam internet5ről egy átlagos lánnyal és örültem neki mert végre nem kövér, de semmi extra nincs benne. De attól még szimpatikus volt. Nagyon jó volt, hogy ő kezdeményezett, ő próbálkozott, megölet megpuszilt. Meg is beszéltünk egy jövő heti randit.

Viszont, ahogy mentem haza randiról a metrón rengeteg szebb lányt láttam, aki vonzóbb volt, olyan szép testük mellük volt, hogy ez a lány messze elmaradt tőle. Így úgy éreztem, hogy nem lennék vele boldog igazán, mert nem úgy néz ki mint ezek a nők a metrón, így hazaértem és lemondtam a randit...

Nagyon nagy hülyeséget csináltam vagy jól tettem, mert így csak átvertem volna?

2018. júl. 5. 20:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de úgy írtad le ezt a metrós storyt, mintha életedben nem láttál volna szép lányokat. Hol élsz te, egy barlangban? Eddig nem tūnt fel, hogy léteznek szép lányok?

Vajon eddig miért nem sikerült felszedned egyet, ha annyira buksz rájuk? Mert azt kétlem, hogy akkor a metrón elõször ért volna a felismerés, hogy tetszenek neked, vagy elõször láttad volna. Komolyan úgy írod ezt az egészet, mintha eddig egy barlangban éltél volna és most szabadultál onnan, elég gáz.

Mibõl gondoltad, hogyha eddig nem jött össze egy szép lány, akkor majd pont a lefújt randid után fog összejönni neked?

2018. júl. 6. 11:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Elég önsorsrontó lúzer lehetsz. Utána pedig jössz ide nyivákolni, hogy nincs egy normális lány.
2018. júl. 7. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!