Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-30 közötti jó alakú, szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 közötti jó alakú, szép arcú lányok, nektek miért nincs párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Mi az oka annak, hogy nincs komoly kapcsolatotok, még csak szexkapcsolat vagy egyéjszakás sem? Magyarul semmilyen kapcsolat.
2018. júl. 5. 16:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
9%
Van szexkapcsolat, csak te arról nem tudsz... komoly azért nincs, mert nincs pasi akit felvállalnának mint komoly pasi. De dugcsira, szívességekre, egotuningra, beszélgetni ott a pasifelhő.
2018. júl. 5. 18:50
 22/30 A kérdező kommentje:
21: nem mindenki olyan ösztönlény, mint te. Gondolom felfoghatatlan számodra, h vannak nők, akiknek még dugcsipartnerre sincs éppen szükségük, mert egyedül akarnak lenni minden téren.
2018. júl. 5. 20:47
 23/30 anonim ***** válasza:

Ne vedd magadra, itt mindent lepontoznak, amivel nem értenek egyet, nem azt nézik, hogy mennyire haszon vagy nem hasznos a válasz. Sokszor én sem értem az okát, pedig csak próbálok hasznos tanácsot, választ adni a kérdezőknek.

2018. júl. 5. 21:01
 24/30 anonim ***** válasza:

#5 vagyok. Én azért nem szeretnék többek közt, mert az elmúlt 8-9 évnek durván 90%-át kapcsolatban töltöttem (vagy ismerkedéssel). Most szeretnék egyedül lenni, szükségem van rá.

Persze az ember társas lény, én is, de társaságom az van :)

2018. júl. 5. 21:13
 25/30 A kérdező kommentje:
Mire érted, hogy "vagy ismerkedéssel"?
2018. júl. 5. 21:15
 26/30 anonim ***** válasza:
Hát arra, hogy nem voltam párkapcsolatban, hanem ismerkedtem valakivel, amiből végül nem lett párkapcsolat.
2018. júl. 5. 21:17
 27/30 A kérdező kommentje:
Már értem. Hogy-hogy nem lett?
2018. júl. 5. 21:22
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat, ez magánügy.
2018. júl. 5. 21:23
 29/30 anonim ***** válasza:
4 hónapja nincs kapcsolatom.Most kicsit élvezni akarom az egyedüllétet,nem akarok férfit az életembe.Ezért ha valaki így közeledik felém,azt lekoptatom.
2018. júl. 5. 21:24
 30/30 anonim ***** válasza:

Tudom, de azt se igazán tudom megérteni, hogy ezen a válaszomon mi nem tetszett. Mármint érted, ez nem tetszik/nemtetszik kérdése :D

2018. júl. 6. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!