Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-30 közötti jó alakú, szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 közötti jó alakú, szép arcú lányok, nektek miért nincs párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Mi az oka annak, hogy nincs komoly kapcsolatotok, még csak szexkapcsolat vagy egyéjszakás sem? Magyarul semmilyen kapcsolat.
2018. júl. 5. 16:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%

Mi a 0% abban, amit írtam? Valamelyik lepontozó tudna okot írni, hogy miért?

7.

2018. júl. 5. 16:46
 12/30 anonim ***** válasza:
51%
Mert sokkal, de sokkal kényelmesebb várni és azt mondani, hogy nincs egyetlen normális férfi sem, mint tenni valamit az illető megtalálásáért. :)
2018. júl. 5. 16:46
 13/30 anonim ***** válasza:
62%
Félnek tőlük a pasik.
2018. júl. 5. 16:58
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

Ja, hogy nincs semmi oka, csak simán dedózunk. Oké!

11.

2018. júl. 5. 17:00
 15/30 anonim ***** válasza:

Van. Egy este husz pasit talaok...

27N

2018. júl. 5. 17:03
 16/30 anonim ***** válasza:
33%
Nem akarok dugni. Foleg nem ostiba hulyegyerekkel.
2018. júl. 5. 17:05
 17/30 anonim ***** válasza:
honnan veszed hogy vannak olyanok? ha egy olyan nem dug, nincs kapcsolata és semmilyen kapcsolatot nem is ápol a külvilággal ott súlyos gondok vannak, és nem feltétlen mentálisan de még lehet fizikálisan is, az is lehet hogy nemi beteg, fogyi, akármi. de lehet nagyon vallásos, és minden kapcsolat bűn az ő istene szerint. vagy anno felcsinálták és rá maradt három kölök amit meg senki nem akar bevállalni. de még mindig nem hiszem hogy létezik olyan.
2018. júl. 5. 17:36
 18/30 anonim ***** válasza:
Parkapcsolatom azert nincs,mert nem kelti fel senki az erdeklodesem. Egyszeru.
2018. júl. 5. 17:39
 19/30 anonim ***** válasza:
26 vagyok, pont ilyen lány. A hivatalos válasz, hogy 23 évesen kiléptem a kapcsolatomból 5 év után. Mindenkiben őt kerestem, el sem tudtam akkoriban képzelni mással. Azóta ráhajtottam a jövőre, értsd MSc-t csinálok műszakin, emellett, ha az ember tényleg komolyan veszi, nincs ideje ismerkedni még ha akar, akkor sem. Plusz, ez nem az a szakma, amiben ha profi akarsz lenni, akkor bármikor hátradőlhetsz, és én szeretem annyira, hogy az akarjak lenni, tehát iskolán kívül is próbálok fejlődni. A nem hivatalos (ez sosem érik meg), hogy nem érzem a késztetést, hogy legyen valakim. Ha jön, jön. Ha nem, az sem baj, mert van társaságom.
2018. júl. 5. 18:22
 20/30 anonim ***** válasza:
91%

5 hónapja nincs senkim.

És legfőképp azért nincs senkim, mert most jól érzem így magam. Lehet, hogy lennének akik szeretnének ismerkedni vagy szeretnének közeledni, de valószínűleg észre sem veszem, mert most nincs szükségem senkire.

Ha hiányozni fog az, hogy legyen valakim, akkor majd nyitott szemmel fogok járni.

Mielőtt azt mondaná valaki ,hogy a macsó meg a gazdag, autós pasikra bukom, noss nem. Ezzel nem lehet elhódítani vagy lekenyerezni, mert dolgozom, jól keresek, van saját normális autóm is, és nem függök senkitől, nincs szükségem arra, hogy valaki eltartson vagy fizessen nekem bármit.

2018. júl. 5. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!