Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit változtathatok magamon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit változtathatok magamon a frizurámon és öltözködési stílusumon kívűl, hogy ne legyek ronda?

Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy az összkép ronda"

Szerintem ennek gyakran testtartás, testbeszéd és arckifejezés is lehet az oka:-/

Pl. régen én sem láttam különösebben fizikai defektet magamon, de megkaptam azt a kritikát, hogy flegma pofát vágok, meg be vagyok görnyedve, nincs egyáltalán magabiztos kiállásom, mindez ront a megjelenésemen.

2018. júl. 1. 18:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe. Én már ezer éve ezzel a problémával küzdök, itt semmi sem segít igazán. A létező összes dolgot kipróbáltam már. Egyszerűen nem vagyok férfias, az élő találkozáskor már látszik hogy nem olyanra számítottak mint amilyen vagyok. Simán ellevelezek bárkivel, szinte látatlanban belémszeretnek, de a találkozás véget vet az egésznek.

Egy időbe gyűlöltem magam a külsőmért, annyira undorítónak találtam magam, hogy bármerre jártam, minden férfit 100X jobbnak láttam. Kezdet megváltozni a személyiségem, már alig mentem emberek közé, azon gondolkoztam minek is élek.

Jelenleg már csak passzívan viselem ezt a terhet, teljesen kívülállónak tekintem magam az emberiségtől. Mintha egy üvegfal választana el a többitől. Vagyok ÉN, és vagytok TI. Vannak a megszokott emberi dolgok, amiket ffi és nő csinál, de ezok rám nem vonatkoznak. Úgy élem meg az életem, akár egy rossz álmot.

2018. júl. 3. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:

[link]

Mi ronda az arcodon? csunya a borod? Nagy az orrod?

Igy nehez valaszt adni.

2018. júl. 3. 15:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha valaki alapból gáz, azon ezek a "jótanácsok" sem segítenek.
2018. júl. 3. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!