Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit változtathatok magamon a frizurámon és öltözködési stílusumon kívűl, hogy ne legyek ronda?
"Úgy az összkép ronda"
Szerintem ennek gyakran testtartás, testbeszéd és arckifejezés is lehet az oka:-/
Pl. régen én sem láttam különösebben fizikai defektet magamon, de megkaptam azt a kritikát, hogy flegma pofát vágok, meg be vagyok görnyedve, nincs egyáltalán magabiztos kiállásom, mindez ront a megjelenésemen.
Hagyd a fenébe. Én már ezer éve ezzel a problémával küzdök, itt semmi sem segít igazán. A létező összes dolgot kipróbáltam már. Egyszerűen nem vagyok férfias, az élő találkozáskor már látszik hogy nem olyanra számítottak mint amilyen vagyok. Simán ellevelezek bárkivel, szinte látatlanban belémszeretnek, de a találkozás véget vet az egésznek.
Egy időbe gyűlöltem magam a külsőmért, annyira undorítónak találtam magam, hogy bármerre jártam, minden férfit 100X jobbnak láttam. Kezdet megváltozni a személyiségem, már alig mentem emberek közé, azon gondolkoztam minek is élek.
Jelenleg már csak passzívan viselem ezt a terhet, teljesen kívülállónak tekintem magam az emberiségtől. Mintha egy üvegfal választana el a többitől. Vagyok ÉN, és vagytok TI. Vannak a megszokott emberi dolgok, amiket ffi és nő csinál, de ezok rám nem vonatkoznak. Úgy élem meg az életem, akár egy rossz álmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!