Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtathatok a kisugárzásomon hogy észrevegyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Eddig egyetlen kapcsolatom volt, akkor is interneten ismerkedtünk meg. Furcsa lány vagyok azt elismerem, de a kinézetemmel nincs semmi gond és bár még mindig félénk vagyok de lassan egyre magabiztosabbá is váltam mégsem változik semmi. Nem kifejezetten párkapcsolatra vágyok mert nem nagyon tudok olyan dolgot mondani amit nyújtani tudnék a másiknak szóval csak azt szeretném, hogy valakivel beszélgessek és jól érezzem magam vele.

Tanácsokat várok.

2017. márc. 28. 11:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
El nem tudom képzelni, hogy lehet ezt megoldani. Szerintem ez is veleszülett tulajdonsága az embernek. A szőke szőke, a barna barna.
2017. márc. 28. 11:30
 2/18 anonim válasza:

Először is azon nézeteden kell változtatnod, hogy te nem tudsz a másiknak nyújtani semmit. Ezt ne te döntsd el, azt majd a férfi fogja tudni, és nyilván azért keresi a társaságod, mert igenis meg tudod neki adni azt, ami kell. Félénkséggel semmi baj, ilyen típus vagy. Minden ember más és más. Furcsaságai meg mindenkinek vannak :D

És hogy nem akarsz kapcsolatot? Hagyd folyni a dolgokat, tapasztalatból mondom, ha jól kijöttök, és úgy érzed, hogy ővele el tudnád képzelni a délutánjaidat, esetleg reggeleidet, és szívesen felhívnád egy szabad percedbe, akkor ne menekülj, csapj a lecsóba! Aztán ki tudja, lehet életed egyik legjobb döntése lesz :)

Kinézeted, kisugárzásod nem tudom, milyen lehet... de ez megint csak nem lényeg, csak nézz körül :) bizonyára több férfi is felfigyel rád, csak te nem veszed észre. Emeld fel a fejed, és nézz vissza az emberek szemébe. Hidd el, sokat segít.

2017. márc. 28. 11:35
 3/18 anonim ***** válasza:
Csak aztán győzd kivárni az igazit...
2017. márc. 28. 11:45
 4/18 anonim ***** válasza:
Törekedj önismeretre, szeresd és fogadd el magad, és az látszani fog rajta, jó lesz a kisugárzásod. Az látszik, ha valaki rendben van önmagával, és ez vonzza az embereket.
2017. márc. 28. 11:45
 5/18 anonim ***** válasza:
én tudod hogy értem el? mindig mosolygok, mindenkivel kedves vagyok, persze azért az is dob rajta hogy szép vagyok de ha a te kinézeteddel sincs gond, akkor ugyanezt megteszed és ennyi, ilyen egyszerű. a többiek a boldog embereket szeretik, ha úgy látják hogy az vagy, elégedett magaddal, boldog, mindig vidám akkor szívesen lesznek a közeledben is.
2017. márc. 28. 11:52
 6/18 A kérdező kommentje:

3-as ki mondta,hogy az igazit keresem? :D Én jól megvagyok párkapcsolat nélkül is.

Persze ha megismernék valakit akivel jól kijövünk akkor nem zárkózom el a kapcsolat elől de nem sűrűn akarnak velem ismerkedni.. csak vad idegen emberek akiket akkor látok először egyből randira hívnak az milyen már? De mielőtt beszóltok ez is csak kétszer fordult elő mióta boltban dolgozok.

2017. márc. 28. 12:01
 7/18 anonim ***** válasza:

Legyél kedves, mosolygós, tűnj mindig vidámnak (ha boltban dolgozol, ezeket amúgy is elvárják). Vedd észre ha egy férfi nyitni próbál feléd, ha kérdeznek ne csak unottan "igen, nem, nem tudom" válaszokat adj. Külsőre is biztosan van erősséged (pl. szép arc, haj, szép szemek, esetleg jó alak), ezt hangsúlyozd ki, persze mindig az adott alkalomhoz illően.

36\F

2017. márc. 28. 12:25
 8/18 anonim ***** válasza:
Hol dolgozol, beugrok egy lekvárért? :)
2017. márc. 28. 12:32
 9/18 anonim ***** válasza:
Miért mindig a férfiaknak kellene téged észrevenni? Vedd észre őket te.
2017. márc. 28. 12:45
 10/18 anonim ***** válasza:

Engem meg a nők nem vesznek észre úgy érzem :)

Én is félénk vagyok ,szerintem a mosoly sokat számít, ha nem csak unott arcal végzed a dolgot,hanem próbálod kicsit elengedni magadat. Tudom nem egyszerű sajnos annak aki ilyen. Illetve ha csak úgy beszélgetésbe kezdesz valakivel, minden féle dologról, az is jó szerintem.

Ha esetleg akarsz beszélgetni írhatsz privit .

F34

2017. márc. 28. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!