Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan, hogy az ember örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy az ember örök magányra van kárhoztatva?

Figyelt kérdés

2018. júl. 1. 10:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%
Nincs, a kérdés Te mit, kit választasz?
2018. júl. 1. 12:23
 12/15 anonim ***** válasza:
24%
Van olyan, aki a viselkedése és a döntései miatt egyedül marad.. viszont gáznak tartom, ha eközben a “sorsot” hibáztatja. Senki sem kárkoztatta őt magányra, csakis ő saját magát.
2018. júl. 1. 12:55
 13/15 A kérdező kommentje:

Én az embereket hibáztatom, nem minden esetért, mert tudom, hogy jó pár helyen sokat hibáztam; de aki ma vagyok, akivé én lettem: az a múltam és a jelenem hibája.

Gyerekként volt egy idegbeteg srác, aki terrorizált.

Ilyen 5-7 éves koromig, plusz, nem járhattam normál általánosba más dolgok végett.

Minden iskolámba piszkálva voltam, csak mert nem voltam olyan mint az átlag. Nem érdekeltek a hülyeségek.

Úgy hogy emiatt picit antiszoci lettem.

Aztán itthon sem tapasztaltam semmi jót.

Anyámék minden este veszekedtek, ordibáltak egymással.

Egész életem alatt.

Aztán anyum meg is halt 8 évvel ezelőtt, ami után depressziós lettem.

Utána meg apám velem kezdett el állandóan üvöltözni, hogy miért nem csinálom meg ezt, miért nem csinálom meg azt. Lehet magyarázni a tiszteletről, meg hogy akkor csináld meg, nincs jobb dolgod.

Csak ezzel az a baj, ha az ember megcsinálja, akkor is mindig lesz valami kivetni valója hogy valami nem jó vele kapcsolatosan, amit csináltál.

Úgy hogy most már apám végett is egy lelki/idegbeteg ember vagyok valahol.. persze mással nem beszélek úgy, de érződik hogy nem vagyok a toppon.

8 év alatt már totál tönkre mentem idegileg apám miatt és akkor úgy csinál, mint ha neki ehhez semmi köze nem lenne.

Most együtt voltam egy lánnyal 9 hónapig. Távkapcsolat volt, többnyire skypoltunk.

Nem akartam a lány nyakán lógni állandóan, de volt hogy le akartam tenni, hogy csinálja a dolgát, jött hogy nem kell, tudja úgy is csinálni.

És hozzá szoktam hogy rá lehet számítani és mindig ott van kéznél..

És mivel nem tudtunk együtt lenni, így féltékeny voltam arra, hogy ha a családjával akar lenni.

Rosszul esett, hogy ő minden nap ott lehet az anyukájával (nekem már amúgy sincs, neki apukája nincs már), és fájt, hogy hozzám meg se tudtuk volna oldani hogy jöjjön és nem is érzetem hogy vágyna rá).

Szóval lényeg, hogy szóvá tettem ha mással akart lenni.

Nem veszekedtem, nem ordítoztam vele; normális hangon mondtam ha bajom van a dologgal.

És csak ilyen baromság végett kidobott végül.

Nem mondom, hogy nem vagyok hibás.

2018. júl. 1. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha 238× kérdezik még meg ezt a kérdést, akkor is lesz.
2018. júl. 1. 21:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Csak 238x? :D Még mindig szerelmes vagyok, de már olyanba, aki fittyet sem hány rám.
2018. júl. 2. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!