Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez pszichopátiára is utalhat akár?
Kérdező. Mi a francért nem tudsz leállni ezzel ? Tegnap is megkérdezted vagy négyszer.
Ha ugyan azokat szereted, mint a férfi, szimpatikus vagy neki, tetszel neki, akkor igen, beléd szerethet. Ha beléd szeret és minden rendben van köztetek, akár felmerülhet benne az igény, hogy meg is kéri a kezed.
B+ te szerencsétlen...így megy már, mióta a házasság intézménye létezik...ja várjál....azóta hülyék a nők és pszichopaták a férfiak -.-
31/f
Már hiányoztál...
(újaknak: a kérdező csajszi hetekig kérdéseket írogat naponta többször, ha valaki hozzászól két mondatot. Azt nem tudom, hogy a sztorikat kitalálja, félreértelmezi, vagy tényleg ilyen gázos alakokat fog ki. Mindemellett az egészet tagadja és minden segítséget kategorikusan elutasít. Már ha épp nem write-only üzemmódban van. Always on DRM.)
Az az őrült lovak lábán van, a
pszicho-pata:D
De jó, hogy itt a nyári szünet.
Ha igaz a kérdés, akkor szerintem simán nárcisztikus.
Én a helyedben menekülnék.
De ugyanez a kérdés már fel van téve a csaladi kapcsolatokban, sőt , az egészség témakörben is.
Itt meg már vagy ezerszer. Állj már le !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!