Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi folyton úgy hivatkozik a párjára, hogy "az asszony", az egy elhidegült kapcsolatra utalhat?
Ez csak ilyen ,,hülyeség"
Semmire nem utal. A nők is szokták mondani hogy az ,,uram" (vagyis hallottam már ilyet).
Ezektől függetlenül hogy egy férfi ,,asszonyozta" a barátnőjét minden eseményre adott neki valamit vagy elmentek kirándulni, kapott májusfát stb:)
Semmi nem következik ebből.
Ez csak egy kedves vicces megszólítás ha még nem házasok. Ha meg házasok akkor meg adja magát a dolog.
Én azt tekintem a kapcsolat végének mikor "apa" meg "anya" lesz az egymás megszólítása,tehát egymást csak a gyerek függvényében határozzák meg.
Szerintem semmit nem jelent ilyen formába.
Ismerek egy fiatal párt elég közelről. Látni, érezni, minden rendben van közöttük. A férfinak az a szavajárása, hogy a párját emlegeti, akkor azt mondja, a nőm. Aki nem ismeri, felkapja fejét, hogy beszél a párjáról:)
Én így hívom a Zasszonyt, de nem utal arra, hogy ne szeretném. Csak ilyen aranyosan. Neki is mondom néha, hogy Asszony!
:)
Ettől még szeretem nagyon is!
Az érzés amikor valakinek ez degradáló közbe rád meg úgy utal a "szerelmed", hogy az "izé". Nem viccelek a családjában rám izéként utal. Hallom telefonon!!
-Kivel beszélsz?
-Izével.
- Holvagy?
-Izénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!