Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi hogy dicsérje meg egy nő haját?
Figyelt kérdés
"szép a hajad" ezt olyan gáznak érzem , de mondjátok meg ti2018. jún. 27. 18:01
12/21 anonim válasza:
Miért akarja megdicsérni a haját? :D Ha van konkrét oka rá, akkor tud normálisan bókolni (nagyon tetszik a hajad színe/k*vajól áll ez a szín/de szép hosszú hajad van/nagyon szép, selymes a hajad tapintása stb), ha meg nem, inkább ne bókoljon, mert az üres bókoknál átlátszóbb és undormányabb dolog nincs.:D
13/21 anonim válasza:
Azt dícsérd meg MIUTÁN fodrásznál volt, MENNYIRE tetszik a stílusa, nagyon BEJÖN neked a FRU-FRU, akármi. A lényeg, hoyg ne általános legyen.
14/21 A kérdező kommentje:
tényleg imádom a haját :D
2018. jún. 27. 20:46
15/21 anonim válasza:
"Milyen szép kócos vagy, nem akarsz hajazni?" :D vagy "De szép a hajad, ráverhetem, hogy fényesebb legyen?" :D
16/21 anonim válasza:
- Mondták már, hogy jó a hajad?
- Igen:)
- Jól átb...sztak megint.
17/21 anonim válasza:
Szép a hajad, szívesen megrángatnám - ha érted, hogy értem... *kacsintás* *kacsintás* *kacsintás*
18/21 anonim válasza:
A G-vitaminos pakolastól ilyen csillogó és sűrű?
19/21 A kérdező kommentje:
jólvan jólvan nemgondoltam ilyen lavinát indítok el :D
2018. jún. 28. 07:11
20/21 anonim válasza:
Egy férfi hogyan dicsérje meg a nő műfogsorát, striáját vagy bőrkeményedését, agyának hiányát, narancsbőrét, seggszőrét? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!