Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy nő azt szeretné, hogy a párja dicsérje őt, bókoljon neki, az magával nincs megelégedve?
ismeret az 5 szeretetnyelvet?
a kedves szavak fontosak számára...így érzi, hogy a párja szereti...
22F
Láttál már olyan nőt, aki elégedett magával?
Sajnos őket a társadalmi normák sokkalta jobban sarkallják az önbizalomvesztésre, mint minket.
25/F
Mert 1: bizony ezt a nőtől ő sem kapja meg ;)
2: bunkó paraszt
3: lusta
4: nem gondol erre, hogy milyen fontos a nők számára az, hogy kimondjuk, amit érzünk (lehetőleg pozitivumnak álcázva, még ha nem is az.)
Köszönöm, én is így gondolom.
Minden nagyképűség nélkül sokan igazán szép és csinos nőnek mondanak, aki figyel a megjelenésére és akin sok férfi szeme megakad. Mégis sokszor nehezen hiszem el magamról hogy szép lennék, hogy tetszhetek valakinek.
Úgy gondolom, pont a párom lehetne az, aki kicsit segíthetne ezen azzal, hogy elmondja néha azokat amiket szeret bennem, hogy vonzónak talál, stb. Én így teszem vele. Szerintem ez erősíti a kapcsolatot és a nő nőnek, a férfi férfinek érezheti magát.
A szeretnyelveket én is ismerem, jónak tartom, és úgy gondolom, hogy figyelembe kell venni a másik igényit ilyen téren
#6: légyszíves olvasd el újra, amit írtam és értelmezd is mielőtt leszólsz!
Voltak olyan barátnőim, akiket hiába dícsértem meg, azt meg se hallotta, nem hitte el, mondogatta tovább, hogy ő senkinek se tetszik, aztán meg, hogy én sose veszem észre őt. Persze pszichológusról hallani se akart. Az ilyennel nem lehet mit csinálni, mint elmenekülni tőle.
Kérdező: beszélj a pároddal és mondd el neki, hogy jól esne neked, ha kimutatná a tetszését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!