Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nőknél sikertelen pasiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőknél sikertelen pasiként kizárom őket az életemből, akkor boldogan tudok majd élni?

Figyelt kérdés

Az eddigi 23 év nem azt mutatta, hogy kellenék is valakinek. Most végeztem el az egyetemet, ott elég sok csaj volt ugyebár, elég sokkal jóba is vagyok, de nem vettem volna azt észre, hogy valaki komolyabban érdeklődne felőlem.

Sokan mondták már, hogy nem vagyok csúnya, egyesek szerint még kifejezetten helyes is vagyok, de én nem is tudom magam elképzelni egy lány mellett. Ha ránézek a tükörre és látom magamat benne, akkor tetszek magamban, de például fotón már nem jó az arcom.

Akkor ott a belső is. Nem tudom, hogy milyen lennék kapcsolatban. Alapjában véve a bunkó és a kedves között mozgok, de az attól is függ, hogy hol vagyok, és kik kell. Eléggé visszahúzódó is vagyok a régi emlékeim miatt is, kevés embert engedek közel magamhoz.

Most már dolgozni fogok, egy új helyen, új emberek között és elvileg ott nem lesz sok nő, aminek kifejezetten örülök, mert így annál kevesebb az esélye annak, hogy valaki nekem újra meg tetszik.

2018. jún. 26. 10:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én már mindent megtettem, az ablakom mindig nyitva áll, hogy berepüljön rajta egy szőke bombázó. :D F
2018. jún. 26. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!