Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nőknél sikertelen pasiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőknél sikertelen pasiként kizárom őket az életemből, akkor boldogan tudok majd élni?

Figyelt kérdés

Az eddigi 23 év nem azt mutatta, hogy kellenék is valakinek. Most végeztem el az egyetemet, ott elég sok csaj volt ugyebár, elég sokkal jóba is vagyok, de nem vettem volna azt észre, hogy valaki komolyabban érdeklődne felőlem.

Sokan mondták már, hogy nem vagyok csúnya, egyesek szerint még kifejezetten helyes is vagyok, de én nem is tudom magam elképzelni egy lány mellett. Ha ránézek a tükörre és látom magamat benne, akkor tetszek magamban, de például fotón már nem jó az arcom.

Akkor ott a belső is. Nem tudom, hogy milyen lennék kapcsolatban. Alapjában véve a bunkó és a kedves között mozgok, de az attól is függ, hogy hol vagyok, és kik kell. Eléggé visszahúzódó is vagyok a régi emlékeim miatt is, kevés embert engedek közel magamhoz.

Most már dolgozni fogok, egy új helyen, új emberek között és elvileg ott nem lesz sok nő, aminek kifejezetten örülök, mert így annál kevesebb az esélye annak, hogy valaki nekem újra meg tetszik.

2018. jún. 26. 10:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az csak rajtad áll, hogy tudsz e boldog lenni
2018. jún. 26. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

"Az eddigi 23 év nem azt mutatta, hogy kellenék is valakinek."

Aztaqrva... Az eddig 23 éved... amiből 14 pubertás előtti, tehát csak 9. Ez ám egy életmű, ebből igen, már lehet messzemenő következtetéseket levonni....

Hát elmész te a faxba, kisbarátom... Bocs, de már qrvára elegem van sok önbizalom-hiányos, kislányként nyafogó "sosemleszcsajommertnemkelleksenkinekléccisajnáljatok" típusú, egyébként minden kellő adottsággal rendelkező kismajomból! Kapd össze magad, baxki. Én sosem voltam jóképű, a farkam se nagy, és vagyonom (bocs, "egzisztenciám") sincs. Még is képes voltam tartós és alkalmi kapcsolatokat is létesíteni - nem fizetős - nőkkel, és ma már 29 évesen(!) boldog házasságban élek - úgy, hogy 18 voltam, mikor először szexeltem.

"nem tudom, milyen leszek kapcsolatban" - szerinted ki a fax tudja ELŐRE? Még azok se, akiknek előtte 100 kapcsolatuk volt.

Persze, tudom, tök felesleges ezeket leírnom, mert úgy is megfogod magyarázni, hogy "neeem, neked semmi képpen nem jönne össze, emrt olyan szerencsétlen vaaagy.." Hát akkor kabbe...

2018. jún. 26. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Szánalmasan viselkedsz, és ezt az emberek megérzik.
2018. jún. 26. 11:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Jó, lehet hogy igazatok van, de most úgy érzem jelenleg, hogy bár akarok egy barátnőt, de ez most a közel jövőben lehetetlen... Ezért lenne jó kizárnom az ellenkező nemet, mert elérném azt az állapotot, amikor már nem is érdekelne, foglalkoztatna ez a dolog, és talán egy nő akkor lehet, hogy betudná venni a váram, nem tudom.
2018. jún. 26. 11:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez így hülyeség amit írsz. Meg különben is, te 23 évesen elhiszed, hogy majd egy nő oda fog menni hozzád, és azt mondja, hogy téged akar??? Miért? Mert létezel? Lófaxt, ilyen nincs. Ha azt akarod, hogy egy lány érdeklődjön irántad, akkor fel kell kelteni az érdeklődését. Ezt pedig nem lehet úgy, ha elzárod magad. Tökéletesen barom logika mentén gondolkodsz...
2018. jún. 26. 11:12
 6/11 A kérdező kommentje:
De ha nem tudom felkelteni az érdeklődésüket?
2018. jún. 26. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem a faxt nem.... Odamész, megkérdezed van-e kedve randizni (inni valamit, moziba menni, vagy csak szimplán beszélgetni), taliztok, beszélgettek, mesélsz magadról, ő is mesél magáról, és eldöntitek, hogy szimpik vagytok-e egymásnak. Ennyi, pofon egyszerű, nem kell túlgondolni. 10-ből 9 elhajt úgy is, ezen felesleges is aggódni, úgy is az az 1 a lényeg aki összejön. Nem kell ezeken ráfeszülni. De olyan nincs, hogy egy fiúnak nem kell semmit tennie, és majd a csajok felszedik... Ha csajt akarsz, ahhoz tenni kell, a sülgalamb sose fog a szádba repülni. Soha.
2018. jún. 26. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, hogy milyen lennék kapcsolatban."

Abból kiindulva, amit eddig itt írásban produkáltál, álszerény, sunyi, hazug és manipulatív.

2018. jún. 26. 12:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Miért lennék az? Légyszíves indokold meg!
2018. jún. 26. 13:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Ugyan már, valójában nem is az a célod, hogy nők nélkül akarj élni. A címben feltett kérdés tehát konkrétan hazugság. És ezek után még a hozzászólókból próbálod ezzel a "jaj, de szerencsétlen, bátortalan vagyok" attitűddel kierőszakolni, hogy biztassanak azzal kapcsolatban, ami a valódi célod (és a feltett kérdéssel pont ellentétes). Ez pedig a manipuláció. Egy profi energiavámpírnak is becsületére válna. Innentől kezdve nem tudom, miért várod, hogy bárki komolyan vegyen.
2018. jún. 26. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!