Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőknél sikertelen pasiként kizárom őket az életemből, akkor boldogan tudok majd élni?
Az eddigi 23 év nem azt mutatta, hogy kellenék is valakinek. Most végeztem el az egyetemet, ott elég sok csaj volt ugyebár, elég sokkal jóba is vagyok, de nem vettem volna azt észre, hogy valaki komolyabban érdeklődne felőlem.
Sokan mondták már, hogy nem vagyok csúnya, egyesek szerint még kifejezetten helyes is vagyok, de én nem is tudom magam elképzelni egy lány mellett. Ha ránézek a tükörre és látom magamat benne, akkor tetszek magamban, de például fotón már nem jó az arcom.
Akkor ott a belső is. Nem tudom, hogy milyen lennék kapcsolatban. Alapjában véve a bunkó és a kedves között mozgok, de az attól is függ, hogy hol vagyok, és kik kell. Eléggé visszahúzódó is vagyok a régi emlékeim miatt is, kevés embert engedek közel magamhoz.
Most már dolgozni fogok, egy új helyen, új emberek között és elvileg ott nem lesz sok nő, aminek kifejezetten örülök, mert így annál kevesebb az esélye annak, hogy valaki nekem újra meg tetszik.
"Az eddigi 23 év nem azt mutatta, hogy kellenék is valakinek."
Aztaqrva... Az eddig 23 éved... amiből 14 pubertás előtti, tehát csak 9. Ez ám egy életmű, ebből igen, már lehet messzemenő következtetéseket levonni....
Hát elmész te a faxba, kisbarátom... Bocs, de már qrvára elegem van sok önbizalom-hiányos, kislányként nyafogó "sosemleszcsajommertnemkelleksenkinekléccisajnáljatok" típusú, egyébként minden kellő adottsággal rendelkező kismajomból! Kapd össze magad, baxki. Én sosem voltam jóképű, a farkam se nagy, és vagyonom (bocs, "egzisztenciám") sincs. Még is képes voltam tartós és alkalmi kapcsolatokat is létesíteni - nem fizetős - nőkkel, és ma már 29 évesen(!) boldog házasságban élek - úgy, hogy 18 voltam, mikor először szexeltem.
"nem tudom, milyen leszek kapcsolatban" - szerinted ki a fax tudja ELŐRE? Még azok se, akiknek előtte 100 kapcsolatuk volt.
Persze, tudom, tök felesleges ezeket leírnom, mert úgy is megfogod magyarázni, hogy "neeem, neked semmi képpen nem jönne össze, emrt olyan szerencsétlen vaaagy.." Hát akkor kabbe...
"Nem tudom, hogy milyen lennék kapcsolatban."
Abból kiindulva, amit eddig itt írásban produkáltál, álszerény, sunyi, hazug és manipulatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!