Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti osszejonnetek olyannal akinek az egyik szeme uvegbol van?
Figyelt kérdés
Minden mas rendben lenne az illetovel.2018. jún. 26. 08:36
11/16 anonim válasza:
Szerintem nem zavarna,csak ne vegye ki előttem.
12/16 anonim válasza:
Egyszer randira hívtam egy vak lányt.
Ezek után szerintem egyértelmű a válasz. :)
13/16 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Egy amerikai ismerősöm volt régen fél szemmel, neki olyan műszemet csináltak, ami tök élethű volt, gyakorlatilag első ránézésre fel se tűnt, hogy nem igazi.
14/16 3.14159265357989 válasza:
Nem szeretek emberek szemébe nézni, szóval nem zavarna valószínűleg.
Ha minden más dolognak megfelelne, amit én fontosnak tartok, akkor miért ne?
15/16 anonim válasza:
Simán. Nem szempont, nem akadály.
16/16 anonim válasza:
Csak ha vannak vicces szemgolyóbisai is, mint Benedictnek az utolsó akcióhős c filmben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!