Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti osszejonnetek olyannal akinek az egyik szeme uvegbol van?
Figyelt kérdés
Minden mas rendben lenne az illetovel.2018. jún. 26. 08:36
1/16 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mi mit tennénk? Ezt neked kell tudni, érezni. Te ennyire adsz ások véleményére, van önálló gondolatod, cselekedeted?
2/16 anonim válasza:
Egyszer összejöttem majdnem, de kiderült hogy kettyós és hazudozik, szóval nem. :D
4/16 anonim válasza:
Neked kell eldöntened, hogy el tudod-e őt így fogadni. Ha tényleg szereted, akkor ez szerintem nem kérdés.
5/16 anonim válasza:
Persze, abszolút nem kizáró ok. Hiszen tudjuk: mire jó az üvegszem? Kiveszem, ha verekszem :D
6/16 anonim válasza:
Ma már nem üvegből készítik hanem műanyagból (PMMA). De örülök hogy a sztómazsákos kérdés után végre ez is felmerült valakiben kérdésként. ^.^
Nem jönnék össze ilyennel de nem hagynám ott ha mellettem veszítené el a fél szemét. ಠ_O
7/16 anonim válasza:
Akár a kettes.
Egyszer majdnem összejöttem egy ilyennel.
De a csóka nagyon erőszakos és agresszív volt, ezért nem.
A szeme a megismerkedésünk elején hozott zavarba, később nem.
8/16 anonim válasza:
Nem hiszem hogy annyira zavaró tényező lenne.
9/16 A kérdező kommentje:
Nekem kerult veszelybe a szemem, ezert tettem fel a kerdest, hogy mire szamitsak, hogyan viszonyul ehhez az itt levo nehany valaszolo. Koszi az eddigi valaszokat.
2018. jún. 26. 09:54
10/16 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekelne, ha egyébként a természete, jövőképe, mindene klappol. De én alapban olyan vagyok, hogy a külsőségek másodlagosak (egy bizonyos szintig), engem az érdekel, ami belül van. Ha meg olyan dolog, amiről még csak nem is tehet, az aztán főleg nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!