Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még, aki bújós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még, aki bújós, baráti kapcsolatot keres?

Figyelt kérdés
Nagy igényem lenne olyan baráti kapcsolatra, amiben összebújva egy filmet meg lehetne nézni, amikor esetleg lehetne mindenről beszélgetni így, vagy olyan ismerkedésre, ami nem rohammal és nem a szexben végződik,hanem szó szerint érzékiséggel. Nem értem, az ismerkedős oldalakon ezt miért tartják gyanúsnak, furcsának, de egymás megb....teljesen elfogadott, napi rutin, aztán lelépni további szexért. Jó pár éve egy 28 éves sráccal pár alkalommal így találkoztam, bevásároltunk, megcsináltuk a kaját, összebújtunk, filmet néztunk, egyutt is aludtunk.,És ennyi, nem történt több, egyikunk sem akarta, de nagyon jó volt, és ha nem költözik el vidékre talán ma is találkozgatnánk. Szóval, lökött dolognak tartjátok, vagy szívetek mélyén Ti is vágytok ilyesmire ?
2018. jún. 25. 11:37
 1/9 anonim válasza:
Igen, jó lenne egy ilyen :)
2018. jún. 25. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó lenne ilyen, bár azért az orál oda-vissza még beleférhetne...
2018. jún. 25. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretsz dugni? Mert akkor azt mondd :D
2018. jún. 25. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Az exem pont ezek miatt rágta a fülem. Nekem kevés volt.
2018. jún. 25. 12:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első egy két alkalommal nagyon is jól esne csak így lenni, utána viszont igényelném a szexet, vagy legalább a pettingelést.
2018. jún. 25. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyet szeretnék, nekem tökéletes lenne, csak hát nem meglepő módon nő vagyok. Ha lenne erre szakosodott "társkereső" akkor ott tuti főleg nők lennének szerintem.

Vagy olyan férfiak, akik valójában többet akarnak.

2018. jún. 25. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
de akkor meg miért allergizál annyi nőt, ha kikötöm, hogy 3 hónapig no szex?
2018. jún. 25. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha jól értem te aszexuális kapcsolatra vágysz?

Mennyire helytálló ez?

2018. jún. 25. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, kérem szépen! ;)
2018. jún. 26. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!