Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadná a csaj ha nem szeretnék gyereket?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok de még nem találtam meg az igazit. Már egyedül élek, szerencsére családi vállalkozásnak köszönhetően már 500ezer körül keresek, de az anyagi biztonság mellett más okokból nem szeretnék majd gyerekeket. Szerintetek ezt megértené majd olyan nő aki szívből szeret?

2018. jún. 24. 23:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

ha egy nő tényleg gyereket akar, nem lesz elég, hogy szívből szeret..ha le is mond a gyerekről miattad, bánni fogja és lehet a kapcsolatotok is rámegy.

ha valakiben megvan ez a vágy, ösztön, nem jó elfojtani.

keress olyat, aki nem akar gyereket, annyira nem ritka ez manapság. mielőtt komolyra fordulna, őszintén el kell beszélgetni a témáról. persze ez nem garancia, hogy nem gondolja meg valaki magát, de jobbak az esélyek.

egyébként nem tudom, mit csinálnék, ha a barátom kitalálná, hogy mégsem akar gyereket... iszonyatosan szeretem, nehéz lenne szakítani, de szerintem előbb-utóbb megtenném :(

2018. jún. 25. 00:18
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Ha lesz valaki, akivel komolyabbnak néz ki a dolog és felmerül a jövő is, akkor említsd meg, hogy nem szeretnél gyereket. Lesz olyan nő, aki el fogja fogadni, fel a fejjel!
2018. jún. 25. 00:43
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Havi 500 ezer azért nem az a pénz, amiért csak úgy rögtön alád fekszik boldog boldogtalan, hogy csinálj fel...

Másfelől sok nő ugyanúgy nem akar gyereket, minden különösebb ok nélkül. A kapcsolat elején illik tisztázni.

Harmadrészt 20 évesen még jó, hogy nem vágysz rá, férjem még 33 évesen se vágyott rá, aztán lett egy keresztlánya és valami bekattant nála és rögtön vágyott a csaladra (ekkor ismertem meg). Nem kizárt, hogy jóval később, te is meggondolod magad, ezt egyelőre biztosra még nem tudhatod.

2018. jún. 25. 00:50
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Én sem értem, miért akarod már most eldönteni, hogy neked soha az életben nem lesz gyereked. Mondom ezt úgy, hogy jómagam is 20 éves vagyok, lány, és nem érzek különösebb késztetést a családalapításra, de úgy vagyok vele, hogy franc se tudja, mi lesz majd 5-10-15 év múlva. Épphogy kiléptünk a tizenéves korból, van még időnk agyalni ezen, a legtöbben ilyenkor még nem foglalkoznak komolyabban az ehhez hasonló kérdésekkel, pláne ha továbbtanulnak. Éppen emiatt nem tudom, mennyi értelme van pedzegetni a témát ismerkedéskor.
2018. jún. 25. 04:06
 15/19 anonim ***** válasza:
13%
nok ilyenek, a legtobbjuk akar gyereket, es ha nem kapja meg, akkor lelep, vagy atver es lesz neki megis, akkor meg te lepsz le. welcome to the real world, baratom. Amit meg tehetsz: nagyon fiatal lanyok nehany evente cserelve, vagy elvalt milfek, nehany hetente/havonta cserelve.
2018. jún. 25. 06:05
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

NEM fogadná el, hiába szeret. Tedd fel fordítva a kérdést: TE vállalnál gyereket annak a nőnek a kedvéért, akit igazán szeretsz? Valószínűleg nem, különben a kérdés sem született meg.

Alapból ismerkedj úgy, hogy az első pár randin érintőlegesen beszélsz az adott lánnyal az összeköltözés/házasság/gyerek témáról. Pl neked az lenne az ideális, ha 1-2 év párkapcsolat után történne meg az összeköltözés, házasodni akarsz/nem akarsz, gyereked pedig úgy érzed jelenleg, hogy soha nem akarsz. Ennyi. Nem kell rabolni a másik (és a magad) idejét felesleges pár hónapos kapcsolatokkal, ha ilyen összeférhetetlen ellentétek vannak.

2018. jún. 25. 09:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Alapból olyan helyen kell keresned, ahol biztos lehetsz benne, hogy nem fognak átverni.

[link]

Olyan nőt válassz, aki szintén nem akar. Ebben nem lehet kompromisszumot kötni. Ellenkező esetben vagy boldogtalan lesz melletted a csaj, vagy elintézi, hogy mégis legyen kölyök: "elfelejti" bevenni a gyógyszert, kiszúrja a gumit, de a legdurvább eset az, amikor a nő a szájában lopja el a spermát:

[link]

Ha tényleg komoly a szándékod, hogy nem akarsz gyereket, végeztess vazektómiát. Szlovákiában nincs korhoz kötve, mint ebben az elmaradott országban. Nem olcsó, de mivel jól keresel, meg tudod fizetni.

2018. jún. 25. 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan nők, akik nem akarnak gyereket. Én és a baráti társaságomból is többen vagyunk ilyenek. Találni fogsz párt.
2018. jún. 25. 13:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, és nem akarok gyereket, ahogy a párom sem. Nem minden gyereket nem akaró nő karrierista, sem nem mindegyik egyedülálló.

Vannak olyanok is, akiket nem érdekel a karrier, és vágynak egy párra, csak a gyereket hagyják ki a képletből, mert az inkább rombolja a kapcsolatot, nem pedig hozzátesz.

2018. jún. 25. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!