Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket irritál, ha egy csaj cuki, tud is róla, és nagyon túljátssza a szerepét? Az ilyen "jaj én vagyok a kis cuki lány aki felhúzza a vállát és nagyokat pislogok" típusú lányokra gondolok.
Ismerek. A párom egyik csajhaverja is ilyen...volt, amíg helyre nem tettem, hogy nem akarok gyereket nevelni, főleg nem azt, amit nem én szültem, főleg nem úgy, hogy a pasimat húzza le piában és tudja, hol a helye, különben meg fog egymással gyűlni a bajunk.
Azóta eltávolodtak kicsit egymástól, de a párom sem bánja. Csak ő olyan, hogy nehezen tud nemet mondani.
Amúgy nekem is kb csak fiú barátaim vannak, mert fiús is vagyok, mérnöknek is tanulok, sosem jöttem ki a lányokkal, mert nyafkák és ribik többségükben, de nem fogom eljátszani emiatt, hogy farkam van és tudom, hogy kell egy felnőtt nőnek viselkednie. És így is bírnak, sőt.
Bhaszki most konkrétan leírtad a volt gimis osztálytársnőmet... mindig egy kicsit sajnálatra méltónak tartottam, de nagyrészt jah, irritált... de a pasik am valóban szívesen megdugták, ő meg ezt akarta, szal win-win... ezt sosem irigyeltem tőle. :)
Valamit amúgy kihagytál; ha valakinek nem tetszik a viselkedése, akkor az illető irigy!!4!!négy!!!
Mivel a kapcsolatunk eleinte barátságnak indult, mertem őszinte lenni a “hölggyel”, mire természetesen én csak irigy voltam... konkrétan el “kellett” halásznom egy pasit az orra elől, h leessen neki; ezt én is, és bármelyik másik nő is tudja produkálni, ha akarja... mondjuk szegénykém a mai napig szentül hiszi vhol, hogy ha egy-tíz-ötven pasi meg akarja dugni (hiszen nőből van és kelleti magát), az valamiféle érdem, teljesítmény a részéről. Hát ez van, nem vagyunk egyformák...
Csak én nem értem, hogy a cuki jelző hogy jön ide???
A cuki egy pozitív jelző, te pedig egy kényes, r_panckodó pi.tsa viselkedést írtál le.
Btw rám sokan mondják, hogy cuki vagyok, bírnak a pasik, és q.rvára nem r*.banckodok.. A sört szeretem és nem játszom meg magam, táncolni meg nem táncolok eleve mindedféle suttyóval, pláne nem dörgölőzöm hozzájuk.
A nem játszom meg magam alatt tehát azt is értem, hogy egy szimpla, terészetes, nőies személyiségem van. Úgyhogy kikérem a cuki lányok nevében, hogy párhuzamot húzz a fentivel velük...
Bár hogy rád is rá térjek: az is érdekes, hogy te a fentit miért tartod cukinak?.. Szóval bejön a csaj, csak épp ignorál gondolom és most kiadod a mérged?
Ja, hogy a kérdés valójában nem a cuki lányokról szól (köze sincs hozzá), hanem az ismerősödről, akit nem tudsz megdu.gni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!