Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tesznek úgy a legtöbben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesznek úgy a legtöbben, mintha ez a réteg nem is létezne?

Figyelt kérdés

Amikor átlagembereket vagy akár szakértőket kérdeznek manapság a párkapcsolati témákról, akkor tengernyi téma előjön a különböző züllő, csapongó, összevissza kalandozó fiatalokról és nem annyira fiatalokról is.

Azonban szinte senki nem beszél az INCEL-ekről, akik az önkéntelen cölibátus bélyegét viselik magukon. Ez azt jelenti, hogy nincs párkapcsolatuk, partnerük és szex sem az életükben. Mintha ez nem lenne téma, tudomást sem vesznek róluk, még olyanok sem, akiknek hivatalból is illene ezzel foglalkozni.

Miért van ez?

2018. jún. 24. 22:34
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
62%

Kínában 34 millióval több férfi van, mint nő. Ezt emésztgessétek, amikor arra panaszkodtok, hogy ti itt nem tudtok csajozni.

Ez a réteg azért nem érdekli a jó népet, mert mindenki más okból ilyen. Tehát értük, mint "rétegért" nem lehet sokat tenni. Régen is voltak ilyenek, csak ők nem rinyáltak és nem voltak a középpontban.

2018. jún. 26. 07:04
 42/48 anonim ***** válasza:
11%

#39 A plasztikai sebészt kihagytad, pedig az tudna a legtöbbet segíteni. Kivéve, ha valaki alacsony, mert azon még az sem.

Amúgy a fiatal korosztályban jóval több a férfi, mint a nő. Ehhez még hozzájön, hogy sok nő külföldi pasival jön össze, mert annak több pénze van, illetve a legjobban kinéző férfiak több nőt is tarthatnak egyszerre.

2018. jún. 26. 07:28
 43/48 anonim ***** válasza:
84%

32,35, na ez az a hiszti és kifogáskeresés, amit szánalmasnak tartok.

32, mi az, hogy "idejössz nőként okoskodni"? Ez az oldal arról szól, hogy kérdésekre válaszolunk. Ha pedig egy férfi a párkapcsolati sikertelenségről tesz fel kérdést, szerintem egy nő részletes válaszának több hasznát veszi, mint a többi incel picsogásának. Ráadásul általánosítasz, ugyanis nem, nem volt millió lehetőségem, egy kezemen meg tudom számolni, hányan hívtak randira egyetemistaként. Nem utasítok el élből mindenkit, az elmúlt másfél évben egy fiúba voltam beleesve, egy okos, zárkózott fickóba, azt hittem, tetszem neki, de nem jött össze. Van ilyen. Ettől még nem kezdem el azt hajtogatni, hogy minden férfi szemét, és nem dagonyázom a saját szerencsétlenségemben, hanem megpróbálok kimászni belőle.

35, te végképp nem tudsz szöveget értelmezni. Fizikai, érzelmi ÉS anyagi igényekről beszéltem, utóbbi nálam azt jelenti, hogy vagy tanuljon a srác vagy dolgozzon, de ne legyen tengődő munkanélküli. Én is tanult nő vagyok/leszek, csak olyanra tudok felnézni, aki hasznos tagja a társadalomnak, nem kellenek csavargók meg életművészek, sőt unatkozó milliomosok sem. Hovatovább, a férfiaknak is vannak anyagi igényeik, csak kulturális okokból kifolyólag általában kisebbek, többnyire csak annyi, hogy ne kelljen eltartani egy nőt. De hogy te az előző válaszomból miként szűrted le, hogy gold digger lennék, számomra érthetetlen...

2018. jún. 26. 10:07
 44/48 anonim ***** válasza:
86%
43as hadjad...kar a szoert. Had picsogjanak. Ezert nem foglalkozik veluk a kutya se mert csak a nyavajgas megy, a melledumalas es a kifogas kereses...na meg a nogyulolet.
2018. jún. 26. 12:30
 45/48 A kérdező kommentje:
44-es, ez egy igen egyszerű válasz volt.
2018. jún. 26. 22:02
 46/48 anonim ***** válasza:

"Mégis milyen megoldást vártok?

Miben látjátok a megoldást?"

Ha végre feltalálnák az időgépet, hogy megakadályozzam a születésemet.

Nekem már csak az segítene ha nem léteznék.

29F

2018. jún. 26. 22:14
 47/48 A kérdező kommentje:
Sajnálom haver! :(
2018. jún. 26. 22:50
 48/48 anonim ***** válasza:
44es vagyok,irtam normalis valaszt is.
2018. jún. 26. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!