Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tesznek úgy a legtöbben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesznek úgy a legtöbben, mintha ez a réteg nem is létezne?

Figyelt kérdés

Amikor átlagembereket vagy akár szakértőket kérdeznek manapság a párkapcsolati témákról, akkor tengernyi téma előjön a különböző züllő, csapongó, összevissza kalandozó fiatalokról és nem annyira fiatalokról is.

Azonban szinte senki nem beszél az INCEL-ekről, akik az önkéntelen cölibátus bélyegét viselik magukon. Ez azt jelenti, hogy nincs párkapcsolatuk, partnerük és szex sem az életükben. Mintha ez nem lenne téma, tudomást sem vesznek róluk, még olyanok sem, akiknek hivatalból is illene ezzel foglalkozni.

Miért van ez?

2018. jún. 24. 22:34
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
83%
Mert nem tartoznak a párkapcsolati területre, ahogy te is leírtad, nem vesznek ebben részt. Ez olyan, mintha azon csodálkoznál, hogy ha a méhek párzása a téma, miért nem kerül szóba a hangyák étkezése. Nem egy asztal. Aki oda száműzte saját magát és még ilyen fenszi nevet is kitalált, hogy ne kelljen magát fejlesztenie, az mit vár mégis?
2018. jún. 24. 23:12
 12/48 anonim ***** válasza:
13%
#11: Lel. Szerinted egy párkapcsolati probléma nem tartozik a párkapcsolatok témaköréhez?
2018. jún. 24. 23:14
 13/48 anonim ***** válasza:
17%
Meg ezek a pszichológusok is általában nők, a nőknek pedig kinos szembesülni az általuk sokszor méltatlanul mellőzött réteggel, ezért lerázzák inkább őket, még a pénz sem kell nekik ilyen esetben...
2018. jún. 24. 23:15
 14/48 anonim ***** válasza:
15%

Az a válasz, amely szerint egy létező probléma nem létezik és nem kell róla beszélni a párkapcsolatokkal kapcsolatban, felpontozva.

Az a válasz, amely erre rákérdez, lepontozva.

Na, ennyire komoly a téma és ennyire komolytalan az emberek hozzáállása és értelmi képessége. Vagy önzősége és lenézése.

2018. jún. 24. 23:31
 15/48 A kérdező kommentje:

A lenézés a legaggasztóbb. Azért is kellene a "szakértőknek" foglalkozni a témával,mert sokkal komolyabb,mint az,hogy ki mennyire idióta,mennyire iszik/szív be,hány emberrel fekszik össze.

Ez a téma lenne az igazi, nagy kihívás, nem az előbbiek.

2018. jún. 24. 23:47
 16/48 anonim ***** válasza:
70%
Nem gondolom, hogy méltatlanul mellőznék bármilyen férfot, ha tömegesen ölitek meg magatokat, akkor sem fogok változtatni magamon.
2018. jún. 25. 00:02
 17/48 anonim ***** válasza:
87%

elég erősen kételkedem benne, hogy egy pszichológus leráz egy ügyfelet, akiből él.

szerintem a legtöbben azért nem foglalkoznak vele, mert össze-vissza beszélnek, hülyeségeket beszélnek, valóságot meghazudtolják, ellentmondások sorozata amit mondanak, így nehéz komolyan venni. ja és persze nem utolsósorban erőszakosak. már itt is látszik, hogy milyen vehemensen reagálnak kérdésekre, aztán vannak ugye az internetes közösségek, amik a nők gyűlöletére és nem egy esetben az ő bántalmazásukra szólítanak fel, vagy lényegében dicsőítik azt, aki mondjuk öl (pl 4chan, de ott is törlik le ezeket).

önhibáján kívül pedig az szenved, aki egy lepratelepre születik, vagy aki

súlyos születési rendellenességgel születik, vagy akit bedobnak az intézetbe és hasonlók.

az is mit jelent, hogy méltatlanul mellőzött? mikortól számít valaki méltatlanul mellőzöttnek?

2018. jún. 25. 00:22
 18/48 anonim ***** válasza:
85%

Nekem úgy alakult az életem, hogy 18 és 22 éves korom között, amit a legkapósabb, legszebb női kornak tartanak egyesek (:DDD), egyedül voltam évekig, néhány sikertelen kapcsolatom volt (számszerűsítve kettő), egyik sem tartott sokáig, és eltelt úgy 2 évem is, hogy konkrétan semmi. Jelentkezők voltak tucatjával, de nem volt olyan, aki megfelelt volna. Voltak köztük ilyen incelek (akkor még nem is ismertem ezt a kifejezést), akik dührohamot kaptak, hogy milyen válogatós és önző vagyok, némelyik inkvizíciót folytatott le, hogy mégis miért nem kell nekem ő, ez meg az miért kizáró ok nálam, mit képzelek magamról, milyen logikátlan vagyok, milyen butaság ezért meg azért visszautasítani valakit, pedig ő boldoggá tehetne... stb.

Lelkiismeretes lány voltam, de néhány ilyen ember oda juttatott, hogy már röhögve, élvezettel koptattam le őket, és még mindig örömmel tölt el, ha elküldhetek a halál fszára valami ilyen erőszakosan nyomuló, frusztrált gyökeret.

Már rég kapcsolatban élek egyébként, de még így is nyomulnak, aztán pedig sértegetik a páromat, vagy pedig engem, hogy mégis miért vele vagyok, miért jobb a párom, mint ők. Vicces. :)

2018. jún. 25. 00:35
 19/48 anonim ***** válasza:
32%

#17: A logikád alapján mellőzhetnénk mindenféle problémát. Az általánosításod pedig egyáltalán nem igaz az adott közösségre általánosan.

Gyerekek... Ne képzeljetek el minden incel embert egy gyűlölködő gnómnak. Egyetemen pl. meglepődtem, amikor sörözéskor tök jó arcokról kiderült, hogy még szüzek, mert senkinek sem kellettek. Megint az a sztori, hogy a hangos kisebbség alapján megy az általánosítás és a negatív hozzáállás egy csoporttal szemben.

#18: Szóval egy szinten említed mások sorozatos próbálkozásait és sikertelenségeit azzal, hogy volt több kapcsolatod, nem volt neked egy jelentkező sem jó és másokat vidáman küldtél el rosszindulatúan. Úgy tűnik, a frusztrációból valamit elég szépen átadtak neked az általad lenézett emberek, mert leszálltál a szintjükre.

2018. jún. 25. 01:15
 20/48 anonim ***** válasza:
Olvasd el a statisztikákat és a miérteket, mert nagyon érdekes kérdésfelvetés, ami már nekem is az eszembe jutott.
2018. jún. 25. 01:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!