Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesznek úgy a legtöbben, mintha ez a réteg nem is létezne?
Amikor átlagembereket vagy akár szakértőket kérdeznek manapság a párkapcsolati témákról, akkor tengernyi téma előjön a különböző züllő, csapongó, összevissza kalandozó fiatalokról és nem annyira fiatalokról is.
Azonban szinte senki nem beszél az INCEL-ekről, akik az önkéntelen cölibátus bélyegét viselik magukon. Ez azt jelenti, hogy nincs párkapcsolatuk, partnerük és szex sem az életükben. Mintha ez nem lenne téma, tudomást sem vesznek róluk, még olyanok sem, akiknek hivatalból is illene ezzel foglalkozni.
Miért van ez?
Mert az incel kultúra szánalmas. Félreértés ne essék, nem azt tartom szánalmasnak, ha valaki nem talál párt, hanem ha mindenféle ideológiákat gyárt, amelyek alapján neki a jó nő és a szex JÁR, a nők pedig szemetek, amiért megvonják tőle magukat és az egészről amúgy is a modernizáció/média/feminizmus tehet.
A párkeresés NEM a jótékonykodásról szól, hanem keresletről és kínálatról, nem csak a modern korban, hanem a történelem bármely korszakában. A férfiaknak és a nőknek vannak érzelmi, fizikai és anyagi jellegű igényeik, keresik azt a (zömében) ellenkező nemű egyént, aki ezeket minél jobban ki tudja elégíteni. Aki megfelel ezeknek az igényeknek (melyek ugyan egyénenként eltérőek, de azért általában sok a közös pont), tehát mondjuk szép/helyes, okos, humoros, figyelmes, az népszerű lesz és nagyobb eséllyel talál olyat, aki az ő igényeinek megfelel. Ha a másik népszerűbb mint te és választhat számára vonzóbb jelöltet is, akkor hiába hisztizel, nem fog veled leállni. A megoldás, hogy fejleszted magad, edzel, odafigyelsz az öltözékedre, olvasol, tájékozódsz, igyekszel figyelmesebbé, kedvesebbé, vagyis jobb emberré válni. Férfiaknál még a határozott fellépés az, amire gyúrni kell (szó szerint és fejben is).
Ez az oldal is tele van nyavajgós posztokkal, 10-ből 9 férfiaktól származik, ahol egymást licitálva ecsetelik, hogy a mai nők mind k.rvák, meg nem becsülik meg a rendes fiúkat, mert a média így meg a feminizmus úgy megazanyámkínja. Persze ha egy nő leírja, hogy nekünk sem könnyű megfelelő párt találni, akkor az csakis azért lehet, mert a pénzes középkorúakra vagy a bunkó izomagyakra hajtunk, és egyébként is túl magasak az elvárásaink, amikor a többségünk még főzni sem tud (ami nem igaz, de tény, hogy egy dolgozó nő nem szereti, ha két lábon járó robotgépnek tekintik).
Gyerekek, egy kis matematika: a népességnek kb. fele férfi és fele nő. Ha tehát X nő párkapcsolatban él, akkor X férfi szintén, tehát nem igaz, hogy a nőknek semmi sem jó, meg manapság csak az Adoniszok és a pénzes pasik találnak párt.
Ugyanúgy vannak nehézségeink nekünk, nőknek is, személy szerint nekem is. Közel huszonhárom évesen még nem is csókolóztam, pedig nem vagyok ronda, most akkor mi van? Alapítsak én is egy férfigyűlölő szektát, ahol együtt sajnáljuk magunkat a hozzám hasonlókkal (nem vagyunk olyan kevesen)? Inkább igyekszem fejleszteni magam, a kommunikációs készségemet, keresni a lehetőséget. Ugyanezt ajánlom az egyedülálló férfiaknak is picsogás helyett.
Ha nő vagy és 23 évesen nem csókolóztál akkor kb nem is akartál.
Az óriási különbség, hogy élből elutasítasz minden férfit, vagy hogy sosincs lehetőséged semmire sem.
Inkább te sírsz, mert nőként idejössz okoskodni, miközben bármikor változtathatnál rajta.
Ha az itteni férfiaknak annyi lehetőségük lenne, mint neked egyik sem panaszkodna.
Kérdező és Utolsó,
ahogy látom ti pont olyanok vagytok amit a 31-es leírt, hisztiztek és próbáljátok mindenre és mindenkire ráfogni, hogy nincs senkitek, és még pszichológus sem foglalkozik veletek.... Miért mástól várjátok a segítséget, nem a hisztibe és a hülye kérdésekbe kellene energiát fektetni...
31-es szerintem tökéletes választ adtál a kérdésre.
A 22-es válaszban gyönyörűen leírták.
Nem egy maroknyi ember miatt fog megváltozni az egész társadalom, nektek kell változnotok, ha valaha is akartok szexet/párkapcsolatot.
Ehhez a társadalmunkban már megvan minden eszköz, a pszichológustól és egyéb szakemberektől kezdve (kétlem, hogy ők bárkit elküldenének, csak mert nem szimpatikus) az önfejlesztő anyagokon át a csoportterápiáig. Vagy ha csak a szex hiányzik valakinek, legrosszabb esetben arra is ott van a legősibb mesterség.
Írom ezt úgy, hogy férfiként én se szexelem magam halálra, sőt... de nem vagyok hajlandó magamat "incelnek" nevezni és másokat okolni a helyzetemért.
A 31 válaszoló egy gold digger kb.
Majd kapsz punct ha sikeres leszel és híres. Kb ez volt a válasza. Modern kori prosti.
"Aki azt írta, hogy emberenként eltérőek az okok, az jár közelebb az igazsághoz."
Ezért kell egyéni szinten megoldani, csak ehhez hajlandóság is kéne az érintettek részéről, pl. elmenni szakemberhez.
A hozzászólók többségének láthatóan fogalma sincs arról, amiről beszél.
Nem, az, hogy valaki nem akart még csókolózni 2x évesen vagy nem talált elég menő párt a dologhoz, az nem incel. Aki incel, az meg nem feltétlenül gyűlöli a nőket.
És egy laza adat: Egy cikk alapján az USA-ban 1 millió férfiről ÉS 800.000 nőről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!