Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok szingli pasi/férfi manapság?
Nő létemre elég népszerű vagyok a közöségi oldalakon. Ennek hála(vagy nem) van több ezer "ismerösöm". És azt látom hogy rengeteg az egyedúlálló. Oké mi van ha csak nem írják ki a világnak ha van valakijük? Ez is egy lehetőség! De szerintem nem ez a helyzet a többséggel!
Mi lehet a baj ezekkel a pasikkal? 20-30 között mikor leginkább élniük kéne, akkor otthon ülnék a gép előtt? Vagy miért vannak sokan 30 asok és még szüzek is ekkor?
Mielőtt elkezdenètek a nőket szídni álljunk meg kicsit! Sokatokkal csak az lehet a baj hogy lusták vagytok! A másik véglet hogy olyan lányoknál próbálkoztok (aki mer persze kezdeményezni) akik teljesen másképp élnek. Ha ti nem tudok egy minimálisan figyelni az étkezésetekre. Egy héten 2x edzeni, úgy miért szeretnétek hogy egy vékony-sportos lány leálljon veletek? Tényleg olyannal kéne kezdeniük a nevezett lányoknak akikhez fizikailag nem tudnak vonzódni?
Aki megteheti h magas igenyei legyenek az miert erne be egy alig kereso,csunyacska pasival.
Egy 400ezer fts autot sem olyan nehez isszehozni...sokan meg ia fel vannak haborodva ha valaki elvar egy kocsit pl.
"Egy 400ezer fts autot sem olyan nehez isszehozni...sokan meg ia fel vannak haborodva ha valaki elvar egy kocsit pl."
Neked milyen értékű kocsid van?
Egyrészük nem akar, a többinek meg nem lehet.
Már tizenévesen is gyűlöltem élni, miért éltem volna meg másképp a huszaséveimet?
A gép előtt ücsörgésen kívűl nincs más ami örömet okozna. Legalább ennyi jutott ebbe a nyomorúságos életbe.
Szűz csak azért vagyok, mert még nem voltam prostinál. Más nem feküdne le velem... bár lehet még ők sem...
29F
"otthon ülnék a gép előtt?"
Nem. Szeretek programokat csinálni, ide-oda járkálni, találkozgatni, szórakozni, elég mozgalmas életet élek.
"30 asok és még szüzek is ekkor?"
Nem vagy szűz, sok kapcsolatom volt már.
"Mielőtt elkezdenètek a nőket szídni"
Nem szoktam a nőket szidni. Iszonyat primitív dolognak tartom a másik nemet hibáztatni, számonkérni akár a nőkről, akár a férfiakról szól. Ez a buta ember végső érve.
"Sokatokkal csak az lehet a baj hogy lusták vagytok!"
Sok jellembeli hibám van, de lusta az nem vagyok.
"olyan lányoknál próbálkoztok (aki mer persze kezdeményezni) akik teljesen másképp élnek"
Van némi önismeretem és felismerem, hogy kivel illenénk össze, kivel működne. Nem vagyok saját magam ellensége, hogy olyan kapcsolatban legyek, ahol széthúzunk, nincs meg az összhang.
"Ha ti nem tudok egy minimálisan figyelni az étkezésetekre."
Figyelek.
"Egy héten 2x edzeni"
6 éves korom óta sportolok. Ez meg is látszik, és nem csak a fizikumomon, de a kitartásomon is.
"úgy miért szeretnétek hogy egy vékony-sportos lány leálljon veletek?"
Nem szeretném, és innentől kezdődnek a gondok.
A magas, erősebb vagy teltebb alkatú nők tetszenek, és bár én is erős vagyok, de csak 175 cm. A nők viszont jellemzően a náluk magasabb férfiakat szeretik, de szerencsére vannak kivételek és kezdeményeznek is.
"aki mer persze kezdeményezni"
Másik kényesebb pont. Időnként leblokkolok - pl buliban egy egy gyönyörű arcú nő szemezett és leült mellém később oda jött táncolni és itallal kínált, csak ez a gyönyörű arc másfél fejjel magasabban volt, én meg valamiért nem tudtam kezdeményezni.
Szóval nehéz eset eset vagyok. :D
Nekem nem volt soha kapcsolatom, valószínűleg önértékelési zavarok miatt: úgy gondoltam, alacsony vagyok (172), vékony (65), csóró, kit érdekelnék -> önbizalomhiány. Ma úgy vagyok vele, heti 6 napot sportolok (jég/görkori, bringa, túrázás, itthoni edzés esetleg), nincsenek nagy izmaim, de szépen le vagyok szálkásítva, csinos kis testem van, jól is van ez így.
Próbálkoztam sokszor, ismerkedtem, de nem ment, érzik a csajok az önbizalomhiányt. Legalábbis csak velük szemben van ilyen gondom. Volt néhány tinikori ismerősöm, akikből később ilyen-olyan prosti lett, ők hozzám jártak lélekbaszásért, cserébe leszoptak. Aztán kezdték ezt a jó szokást hanyagolni, és mikor rákérdeztem, hogy pénzért sem? ...és nemet mondtak, na akkor fogadtam el, hogy számomra a kapcsolatkereséssel időt elbaszni a világ legfeleslegesebb dolga.
Lett is egy csomó szabadidőm, kerestem is gyorsan egy másod (néha beugrósan egy harmad) állást.
Egyáltalán nem költök felesleges dolgokra, mint pl TV, konyhai robotgépek, CD lejátszók, házimozik, mindent tudó mosógépek, légkeveréses villanytűzhely, mosogatógép, elektromos konzervnyitó és órákon keresztül sorolhatnám. Tele a net ingyen meg fillérekért elvihető bútorokkal, egy egész albérletet rendeztem be 20.000 Ft-ból, ebben benne volt a porszívóm, ja, meg a tűzhely ára is, ami olyan amilyen, de működik.
És mivel nem kell tetszenem senkinek sem, nem számít, hogy öltözök, szal hajrá túrkálók és olcsó ruhák! Borotválkozni is csak akkor kell, amikor úgy van kedv. Takarítani meg elég havonta egyszer.
Elkezdtem lakásra gyűjteni, meg gondoltam veszek egy kocsit. Meg lett az autóra szánt pénz, ültem a szobában, hogy irány kocsit venni...de mi a fa..nak? Csak a pénzt viszi, gyorsan vettem is egy 5-dik bringát 1 mill-ért, legalább adjunk az élvezetnek, na!
Évi 2 x 2hét szabadságra elmegyek, jól elvonulok pár napra az erdőkben, hálózsákban alvás a szabad ég alatt, ha 2 napnál többre megyek, hegyi forrásokban mosakodok és kidőlt fákon üldögélve tolom ki a reggeli csokit.
Eltervezek egy kisebb kirándulást és/vagy utazást, nekivágok... ha lekésem a vonatot megyek másikkal, ha eltévedek, ha később érek oda, vagy nem oda jutok ahova terveztem, nincs időben ebéd vagy vacsora, vagy egyáltalán, ha bármi nem is úgy alakul, mint ahogy a tervben volt, senki szarját nem hallgatom, hogy miért...?
Miért nem lehetett....?
Miért kellett...?
Miért most?
Miért nem most?
Miért itt?
Semmi....minden alakul, ahogy alakul és úgy is van jól.
Semmilyen társadalmi elvárásnak nem kell megfelelnem, a főállásom a hobbim, és még egész jól is fizet.
10 éve élek így egyedül. Szerinted miért nincs barátnőm?
Igen, az az egyetlen egy felvetés jogos...de nyugi, ki tudom verni.
Az te vagy ;)
Viszont lehet, hogy rád is igaz :D (Freud)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!