Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha kimaxoltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha kimaxoltam magam, és még így sem érzem magam megfelelőnek egy csinos lányhoz?

Figyelt kérdés

Egész életemben súlyos önbizalomhiánnyal küszködtem az ismerkedés terén, de nem tartozom azok közé, akik tétlenül siránkoznak és inkább a világot gyűlölik, mint tennének magukért.

Rendszeresen edzem egészséges étkezés mellett, és habár "kigyúrt" nem vagyok (nem is leszek soha, nincs meg hozzá az alap alkatom), szálkás, sportos igen.

Az átlagnál messze jobban keresek, sikerült megtalálnom, amiben jó vagyok, és ezt meg is fizetik.

Adok a megjelenésemre, öltözködésemre, frizurámra, és igyekszem nyitott lenni az emberekre.

Mégis, egyszerűen bármit teszek, nem tudok megszabadulni az érzéstől, hogy sosem leszek elég jó, mert nem születtem magasnak és férfias arcúnak. És már elfogytak azok a dolgok, amiken markánsan javítani tudnék.

2018. jún. 22. 21:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

" "És már elfogytak azok a dolgok, amiken markánsan javítani tudnék." - épp most vázoltad, hogy nem. Legyen önbizalmad baszqi."

Hogy a bús picsäba' lehet írni ekkora orbitális fäszságot???? Komolyan nem hiszem el, hogy ezt emberek teljes komolysággal képesek leírni...

Megjegyzem a pszichomókus sem segít. Már kb. ötnél voltam, csak az ilyen fäszságokat hajtják, mint amit az idézett hozzászóló.

2018. jún. 23. 18:15
 22/24 anonim ***** válasza:

#18 Nõként azért sportolok, mert attól jól érzem magam, nem tartom egészségesnek azt, hogy keveset mozogjak, ha nem is edzés, de valamilyen mozgékony tevékenység kell. Persze jobb ha ez valami szórakoztató sportág is ez, mint pl. foci, hoki, harcmūvészetek, tánc, stb. nem pedig monoton konditermekben emelgeti a súlyokat az ember.

Kövér, bágyadt testū emberek láttán nem arra fogok gondolni, hogy “- Na ez nem kondizik”, hanem arra, hogy “na ennek is kanapén heverészés, tévézés a kedvenc hobbija”, vagy valami ilyesmit. Ha nem is sportol, az nem baj.. de furcsállom azt, aki nem igényel olyan tevékenységeket, ami kis mozgást, testi energiát visz az èletébe.

2018. jún. 24. 04:09
 23/24 anonim ***** válasza:

#21-es.

Jha, bocs, ha te jól érzed magad úgy, hogy egy szerencsetlen f**z vagy annak ellenére, hogy közben megvan mindened ahhoz, hogy boldog légy, és téged mindenkinek sajnálni kell, mert milyen szemét már az Élet... Hát igen, így tényleg nem fog tudni segíteni senki, mert mindenki hüjjje lesz a szemedben, csak Te leszel helikopter.

Szerintem ez nem egy jó stratégia, de végül is a Te Utad, magadnak tapostad...

2018. jún. 24. 10:59
 24/24 anonim ***** válasza:

# 16 Omg. Te kritizálsz másokat, miközben nem tűnik fel, hogy mekkora bullshitteket tolatsz.

Nem minden nőnek fontos, hogy annyira kisportolt legyél, tehát nem ezen múlik, hogy valaki nőt fog-e vagy sem. Az ember azért edz, mert önmagával szemben fontosnak tartja, hogy jól nézzen ki, esetleg hozzádhasonlóan a párjától is elvárja ugyanazt... de nem minden kapcsolatban alapkövetelmény, tehát nyugodtan le lehet mondani az edzésről, mert attól még lehet nőd, ha nem is annyira csinos, de olyan aki a TE értékrended szerint megfelel.

Ezért jó, ha van saját értékrended, te tudod, hogy mit akarsz, nem jött-ment emberek elvárásai szerint működsz. Azt állítod, hogy találnál hasznosabb elfoglaltságot 1 órára. Mi lenne az? Mi az, ami érdekel? Tudod, sokan éppen azért edzenek, mert ez érdekli őket és nincs más tevékenység, amit csinálnának helyette. Jómagam is ha abba hagynám ezt, akkor nemigen tudom mit csinálnék helyette, mert ezt szeretem. Te is nyugodtan végezz olyan elfoglaltságokat, amelyek szerinted hasznosak.

Nem a nők várják el tőled ezt, hanem te várod el önmagadtól és ragaszkodsz ahhoz, hogy mindenáron olyan barátnőd lehessen, aki izomemberekre bukik. Nem tudom mi bajod, de neked kellene rendbe rakni magadban, hogy mit is akarsz, mi az értékrended önmagaddal és másokkal szemben. A nők jelentős részét tényleg nem érdekli, lesz*rják az ilyen problémáidat.

2018. jún. 24. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!