Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai Férfiak nők szexre sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai Férfiak nők szexre sem akarlak egy csinos nőt?

Figyelt kérdés
Csinos nőnek mondanak de valahogy nem jött össze kapcsolat az elmúlt időben így úgy voltam vele hogy mivel három éve még szexuálisan sem voltam férfival. Egye fene keresek internetről egy szexpartnert. Felmentem Tinderre és más oldalra is nagyon sok jelentkező volt megbeszéltük hogy csak szex, találkozunk és megtörténik. De egyszerűen nem jött össze eddig egy ilyen fiúval sem kapcsolat, ugyanis legtöbbször eltűntek felszívódtak, volt olyan is hogy ott vártam a randin és el sem jött.... Átlagos nem helyes pasiknak is adtam esélyt gondoltam sexre az elég lesz, de még így se sikerült. Nem értem a mai férfiakat hogy még szex sem akarják a nőket. Elegem lett az egész internetből és többet ott már nem ismerkedek se szexuálisan és a komoly kapcsolat terén
2018. jún. 15. 05:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

A mai férfiak még a szexre sem akarják a csinos nőket?

(Bocsi a hibáért, nem tudom hogy sikerült összehoznom)

2018. jún. 15. 05:56
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Akarnánk, csak sajnos csúnyák vagyunk, még a ronda nőknek is, nemhogy a szép, csinosaknak.
2018. jún. 15. 05:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Nah, ezzel az írással nem csodálom, se füle, se farka ennek az írásnak. A pasik se hülyék, nem csak szexre kell nekik a nő, legfeljebb ott kiderül hogy butácska a nő és nem érdekli őket tovább.
2018. jún. 15. 06:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom....én már egy negyvenes, ápolt, igényes nő vagyok, kicsit még teltebb is és szerintem most per pillanat vagy 5 pasi elvinne szobára. Persze van köztük ilyen is olyan is, de ha a szex hiányozna gyorsan megoldható lenne. Szerintem vagy kifogod a gyávábbakat, vagy kapcsolatban vannak és azért nem merik mégsem megtenni, vagy veled van valami (bár szerintem erre a legkisebb az esély).
2018. jún. 15. 07:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Nehéz elképzelni, hogy egy csinos hölgy még szexre sem kell egy férfinak. Nálam két abszolút esetben kizárt a szex bármennyire is vonzó és szép lányról is van szó, az egyik ha van barátnőm akivel együtt vagyok, vagy az adott csajszi igénytelen magára (büdös, vagy érezni, látni, hogy csak a sziszegő szappant ismeri) illetve a környezetére. (piszkosul rendetlen)

Komoly kapcsolathoz viszont nálam kevés a kinézet, ahhoz valami plusz kell, hogy megfogjon. Sőt voltam olyan lányba szerelmes, aki nem mondom hogy nem volt csinos, de nem az esetem volt, mégis mikor megismertem egyszerűen vonzott mind testileg, mind személyileg/lelkileg egyaránt.

2018. jún. 15. 08:09
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
tinderen az aljanép van leginkább
2018. jún. 15. 08:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Te is aztán "szép " körből válogattál, így ne csodálkozz azon, hogy semmi normális és komoly nem jött össze...
2018. jún. 15. 09:12
 8/11 anonim ***** válasza:
hát... látatlanból beszélek, de ha te mindent felajánlasz és még így is elutasítanak, akkor lehet nem a pasik a problémák forrása.
2018. jún. 15. 09:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is.Írhatsz privit.Megengedem.
2018. jún. 15. 10:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Az is lehet,hogy a pasik bármennyire áhítoznak a szexért, inkább olyan nőre vágynak akinél Ők kezdeményezhetik még ezt is.

Lehet,hogy gyanússá váltál miért is keresgélsz ilyen módon.

Regisztrálj fel egy szexpartnerkereső oldalra,ott egyértelmű,hogy ki miért van fenn.

Rengeteg levelet fogsz kapni 1-2 csábító, de inkább sejtető fotóval és frappáns, pontos leírással, kit és mire keresel.

Egyébként a nőkre/pasikra jellemző,hogy inkább olyan partnerre vágynak aki vagy foglalt, vagy keresgél, volt kapcsolata, de egyelőre nem akar komoly partnert.

Valami miatt tartunk attól aki évek óta egyedül van, nőknél még furcsább hogy miért is így keres megoldást.

Írom ezt nőként..Én sem vagyok már fiatal, de sosem volt azzal gondom,hogy nem érdeklődtek irántam a pasik, sőt, simán jóval fiatalabb, jóképű, sportos, értelmes 10/10-esek.

2018. jún. 15. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!