Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai Férfiak nők szexre sem akarlak egy csinos nőt?
A mai férfiak még a szexre sem akarják a csinos nőket?
(Bocsi a hibáért, nem tudom hogy sikerült összehoznom)
Nehéz elképzelni, hogy egy csinos hölgy még szexre sem kell egy férfinak. Nálam két abszolút esetben kizárt a szex bármennyire is vonzó és szép lányról is van szó, az egyik ha van barátnőm akivel együtt vagyok, vagy az adott csajszi igénytelen magára (büdös, vagy érezni, látni, hogy csak a sziszegő szappant ismeri) illetve a környezetére. (piszkosul rendetlen)
Komoly kapcsolathoz viszont nálam kevés a kinézet, ahhoz valami plusz kell, hogy megfogjon. Sőt voltam olyan lányba szerelmes, aki nem mondom hogy nem volt csinos, de nem az esetem volt, mégis mikor megismertem egyszerűen vonzott mind testileg, mind személyileg/lelkileg egyaránt.
Az is lehet,hogy a pasik bármennyire áhítoznak a szexért, inkább olyan nőre vágynak akinél Ők kezdeményezhetik még ezt is.
Lehet,hogy gyanússá váltál miért is keresgélsz ilyen módon.
Regisztrálj fel egy szexpartnerkereső oldalra,ott egyértelmű,hogy ki miért van fenn.
Rengeteg levelet fogsz kapni 1-2 csábító, de inkább sejtető fotóval és frappáns, pontos leírással, kit és mire keresel.
Egyébként a nőkre/pasikra jellemző,hogy inkább olyan partnerre vágynak aki vagy foglalt, vagy keresgél, volt kapcsolata, de egyelőre nem akar komoly partnert.
Valami miatt tartunk attól aki évek óta egyedül van, nőknél még furcsább hogy miért is így keres megoldást.
Írom ezt nőként..Én sem vagyok már fiatal, de sosem volt azzal gondom,hogy nem érdeklődtek irántam a pasik, sőt, simán jóval fiatalabb, jóképű, sportos, értelmes 10/10-esek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!