Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai Férfiak nők szexre sem akarlak egy csinos nőt?
Figyelt kérdés
Csinos nőnek mondanak de valahogy nem jött össze kapcsolat az elmúlt időben így úgy voltam vele hogy mivel három éve még szexuálisan sem voltam férfival. Egye fene keresek internetről egy szexpartnert. Felmentem Tinderre és más oldalra is nagyon sok jelentkező volt megbeszéltük hogy csak szex, találkozunk és megtörténik. De egyszerűen nem jött össze eddig egy ilyen fiúval sem kapcsolat, ugyanis legtöbbször eltűntek felszívódtak, volt olyan is hogy ott vártam a randin és el sem jött.... Átlagos nem helyes pasiknak is adtam esélyt gondoltam sexre az elég lesz, de még így se sikerült. Nem értem a mai férfiakat hogy még szex sem akarják a nőket. Elegem lett az egész internetből és többet ott már nem ismerkedek se szexuálisan és a komoly kapcsolat terén2018. jún. 15. 05:54
11/11 anonim válasza:
Lehet mégsem vagy olyan jó nő, amilyennek hiszed magad. Ez alapján a leírás alapján borítékolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!