Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hajlandóak az emberek néhány száz kilométert utazni, hogy szexeljenek velem? 22L
Amikor 19 eves voltam megsmerekedtem valami sraccal egy netes oldalon, aki miatt levonatoztam debrecenbe. A nevere, vagy a kulsejere nem emlekszem csak arra, hogy folyamatos hasmenese volt, kesobb mar nekem is es szinkronban rohangaltunk a wecere. Vegre jobban lettunk es beultem valami szokokutba (40 fok volt) amitol o teljesen mert uristen mindenki minket nez:-))))Utana szepen hazavonatoztam (semmi nem tortent, nem voltunk egymas esetei) de en megegyszer pasi miatt mg nem moccanok-szerintem azoknak a pasiknak akik nem akarnak hozzad leutazni nyilvan van valami hasonlo remek elmenye:-))))
36
Mert sok pénzbe kerül.
Ja és abban sem lehetnek biztosak, hogy eljössz a találkozóra, ill. hogy tényleg az vagy, akinek mondod magad.
Mi van ha férfi vagy, vagy egy 50 èves nő?
Ezért utazzanak ennyit?
Ezt te sem gondolod komolyan.
De ha ennyire ki vagy éhezve, utazz te.
Ja, úgy már nem buli?
Mert közelebb is talál hasonló színvonalú lyukat, mint a tied. Ennyi.
Amúgy valószínűleg troll kérdés és férfi a kérdező. Vagy iskolásfiú, mert épp nyári szünet van és még nem kezdődik a táborozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!