Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek ezt elutasításnak kell vennem? Ne nyomuljak mert csak égetem magam?
ha akarna tőled valamit, már ugrott volna a lehetőségre.
vagy éppen mással randizik, aztán ha nem jön össze a lóval, ráír a szamárra...
én hagynám.
"Bátor voltam és messengeren ráírtam a férfira aki tetszik, de még nem nagyon beszélgettünk eddig, látásból ismerjük egymást."
Ezen mi a bátorság?
En rogton ket idopontot ajanlok egy egy konkret helyszint ilyenkor. En nem felek a visszautasitastol. Itt legalabb kielezodik,h talalkozunk vagy nem.
akkor is ki kell allni,ha semmi eselyt nem latsz a gyozelemre.
N/36
egy nőnek igenis nagyobb bátorság kiell kezdeményezni szóval már jár az elismerés részemről.
Mivel ő írta hogy személyesen is beszélhetnétek így nemhiszem hogy közömbös vagy neki.
Írj neki hogy x napon neked jó lenne!
csak ennyit aztán ha innestől nem veszi kezébe az irányítást akkor hagyd a fenébe
Interperszonális kommunikáció egyszeregy: ne adj, ne keress és ne fogadj el másodlagos jelentéseket. Ne akarj többet tudni a konkrét információnál, mint amid van, mert félre >fogod< érteni.
Azt mondta, hogy beszélgessetek élőben. Ennyit tudsz, nem többet, nem kevesebbet, tekintsd ezt érvényesnek. Akarsz vele még beszélni? Ha igen, akkor kérdezz rá, hogy mikor, hol. Ez nem nyomulás, ez egyszerű, alapvető információcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!