Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, ti hogy élitek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hogy élitek meg társkeresés során, hogy rengeteg jó nő van, de nagyon kevés jó pasi?

Figyelt kérdés
Természetesen közrejátszik a jelenlegi elkeseredésemben az, ahogy egy pasi bánt velem (én beleszerettem, ő viszont nem akart komolyat, csajozott tovább), de én kilátástalannak tartom lassan a társkeresést. A pasiknak annyira könnyű, rengeteg jó nő van, és ráadásul ők kevésbé akarnak komoly kapcsolatot, állandóan kísértés alatt állnak, ott a tinder, egy normális pasi 5 perc alatt összeszed egy jó nőt. Kevés az önbizalmam, de ez az érzés akkor is annyira nyomasztó.. mi csajok sokkal nehezebben találunk megfelelő társat. Ti hogy álltok ehhez?
2018. jún. 20. 15:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Muszáj beletörődni ebbe,ez Magyarország..
2018. jún. 20. 17:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem csak itt van ez így. Szinte mindenhol. Japánban is, és amerikában is, pedig két teljesen eltérő társadalom (extrovertált-introvertált)

De még egy ősidők óta elszigetelt amazonaszi vagy pápuai törzsben is.

2018. jún. 20. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:

mondjuk érdekelne milyen színvonalú pasi lopta el a szívedet..

könnyebb lenne segíteni

2018. jún. 20. 18:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát.. normális, csak nem akar elköteleződni. De nem egy bunkó, semmi ilyesmi.
2018. jún. 20. 19:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Mégis hogyan legyek lepeőakrobata, ha egy lánnyal jutottam el az ágyig?
2018. jún. 21. 10:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt én is megfigyeltem, qz utcán is, Tinderen is... Sokkal több az összeszedett, kívánatos, csinos nő, mint férfi. És ez nem arról szól, hogy jaj, én hetero vagyok, én ezt nem érthetem, hanem egyszerűen több nőhöz bújnék oda szívesen, mint férfihez, mert tisztábbnak, ápoltabbnak tűnnek és finomabbnak. Mindenféle szexuális vonzalom nélkül.

Amúgy különösebben nem érdekel, hogy több a jó nő, mint a jó pasi. Ez olyan, mint mikor tejallergiásként bemegyek a boltba, a sajtpult roskadásig van, a zöldségek felét meg már elvitték, a maradék meg rohad. Szóval megjegyzem, hogy bezzeg nekik van terülj-terülj asztalkám, de nem irigylem tőlük, mert velem az nem kompatibilis, ahogy a punci sem. :D

Amúgy szerintem nem emiatt nem akarnak komoly kapcsolatot... Egyszerűen mindkét nemnek nehéz erre alkalmas embert találnia, a gyengébbek meg beérik a szexszel és megmagyarázzák maguknak, hogy jobb is így. Ne hidd, hogy egy szép nő jó társ is, sőt, sok esetben a külsejülre nagyon kényes emberek rendkívül nárcisztikusak és önzőek tudnak lenni, mondom ezt úgy, hogy azért én is odafigyelek, ápolt vagyok, edzek, stb... De sok embernek, főleg nőnek ekörül forog az élete és a fizetése... Tudom, mennyibe kerül pár kence meg ruha, ha az ember nem elég intelligens ezeket jó helyen beszerezni, otthagyja a fél vagyonát a szépségére.

Szóval én nem aggódok. Úgy vagyok vele, hogy elégedett vagyok azzal, amit én nyújtani tudok és úgy érzem, megfelelő társ lennék (vagyok), aki ugyanakkor vonzó is. Nem érzem úgy, hogy meg akarok felelni egy olyan férfinek, aki nem abban látja az értéket és nem azt tartja jónak, amit én is. Márpedig ha így van, akkor engem is jónak tart és velem akar lenni. És hasonló, mint én, tehát nem fogja elcsavarni a fejét a szépség, hanem megnézi, mi jár mellé. Szerencsére találtam olyan embert, aki kíméletlenül ezzel nyitotta a randinkat, szóval kitartás. :) Az ember a korral egyre magasabb elvárásokat támaszt, csak egy gyereknek elég a puszta látvány. Fontos, de önmagában kevés. Ahogy csak egy gyerek él a mának, habzsolva az életet (meg a nőket). A felnőttek társra vágynak, az pedig senkinek sem egyszerű, mert sokan vagyunk, sokfélék és többségünk kortól és nemtől függetlenül túl éretlen ahhoz, hogy ne csak a jelent és saját magát lássa.

2018. jún. 21. 11:29
 17/17 anonim ***** válasza:

"Lenn az utcán nincsen kegyelem, lenn az utcán nincsen szerelem..."

https://www.youtube.com/watch?v=p5cIdYiDJGg

:D :D

Ilyen ez. Én meg pont a fordítottját érzem férfi létemre. Sokkal több a normális férfi, mint nő. Egyébként ez nagyban függ attól, hogy milyen típusú férfiakra vágysz.

Egyébként én csak komoly kapcsolatot keresek és sose csaltam még meg senkit. Mégse nagyon kellek senkinek, igaz nem is nagyon ismerkedek. Foglalkozz többet magaddal mind külsőleg, mind belsőleg és ha jönnie kell, akkor jönni fog. Nőként úgyis csak válogatni a próbálkozó férfiak között. Ha jó vagy, akkor előbb utóbb úgyis rád megy valaki aki neked is bejön.

2018. jún. 21. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!