Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki mondjuk átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki mondjuk átlagos férfi, az hogy tud fiatal szép csajokkal összejönni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 05:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Átlagon felülivé fejleszti magát, kiemelkedik.
2018. jún. 19. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Leveszi őket a lábukról egy bézbóz ütővel, utána pedig mehet a nekrofília. :D
2018. jún. 19. 13:48
 13/15 anonim ***** válasza:

- jól ki tudja szűrni, hogy a szép lányok közül ki az, akinek nem elsődleges a külső / nem túl felszínes / esetleg nem a tipikus jópasik jönnek be

- cserébe fel tud vmi mást mutatni, amiben kiemelkedő (pl. humor, intelligencia, karrier, gazdaság, tehetség zenében stb.)

2018. jún. 19. 15:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen az adott "szép csaj" értékrendje. Én pl. szépnek tartom magam és eléggé odafigyelek a külsőmre, de még így is csak harmadik helyen van, mert a kreativitás(+talpraesettség) és a tudás előrébbvalóbb és maximalista vagyok magammal szemben is minden szempontból. Ha lenne egy srác, aki annyira nem a "jópasi" kategória, simán fel tudna szedni azzal, hogy okos vagy hogy képes vagyok vele hajnalig pofázni akármiről, vagy ha képes meglepni valamivel, belerángatni valami újba, izgalmasba.

Így jöttem össze a párommal is. Nem akarok szépíteni, de erős közepes volt külsőre: kis pocak, átlagos arc, átlagos magasság, nem az a nagy zseni, akinek a tudása egy lexikonéval vetekszik, de gyors az észjárása, kreatív, tákékozott és intelligens ettől függetlenül, mindenhez hozzá tudott szólni, amit bedobtam és ami általános témának számított. Mondjuk én az ilyen "átlagos" embereket simán jobbra húzom Tinderen meg visszaírok nekik, ha jó a leírásuk, mert nekem elég az, ha csak annyira néz ki jól, hogy nem taszít, a többit úgy is megoldja a kémia.

Az első randink úgy telt, hogy teázóban kezdtük, annyit pofáztunk, hogy zárórakor úgy rúgdostak ki onnan, átmentünk egy romkocsmába, ott egy kicsit becsiccsentettünk, akkor már nem csak eszmecseréztünk, hanem elkezdtük egymást minden hülyeséggel szórakoztatni (szerencsére könnyen megnyílt és mesélt mindenféléről -amúgy tök átlagos élete van, de azon belül is tudott érdekeset mutatni, ahogy eljutott oda, ahol most tart), utána már kicsit támolyogtunk, akkor benéztünk valami ingyen belépős szórakozóhelyre, ahol kitáncoltuk magunkat és akkor csókolt meg. :D És úgy mentem haza, hogy bakker, végigjártama várost, belerángattak egy csomó hülyeségbe, de egy percig sem unatkoztam. És ami a legjobb, hogy mikor elköszöntünk, egyértelműen kijelentette, hogy látni akar mihamarabb, mert ez k..vajó volt. És végre nem egy játszmázós-sejtelmes fszfejet fogtam ki "majd írok" végszóval, hanem kaptam egy egyértelmű visszacsatolást.

Azóta a kapcsolatunk olyan, mintha a legjobb barátomat ismertem volna meg azon az estén. Minden hülyeségbe benne van, amit kiagyalunk, van fantáziája, van töke, ami így együtt nagyon szórakoztató, szóval... :) Kell a fenének szebb, jobb meg az én céljaimnak megfelelően úgysem lesz.

De ismerek olyan csajt is, akinél az a szempont, hogy a srác ne legyen magyar, másnál az, hogy jól nézzen ki ugyanúgy, mint ő, másnál meg... Igen, a pénz és az anyagiak (meg az idősebb pasikra bukik).

Szóval mi sem vagyunk hasonlóak. Én inkább azért akartam jó nő lenni és azért adok az alakomra/külsőmre, mert egyrészt maximalista vagyok és az embernek ez is a része, nem csak a belső, másrészt meg inkább egy eszköz a szépségem arra, hogy ha valaki megfog belsőre, ne azért ne legyen semmi, mert taszítom, hanem legyen értem odáig, hogy jó nő vagyok. :D Szóval csak egy +1. Másnak meg szépnek lenni jelent minden értéket és első helyen van a fontossági listán, egyúttal pedig ez minden érdeme.

A szép nő nem egy homogén massza. Mindannyiunk más miatt akar szép lenni.

2018. jún. 19. 17:00
 15/15 anonim válasza:
Ezek sztereotípiák. Persze, sokan valamilyen anyagi okból vonzódnak a másikhoz, de általánosságban mindenkinek más az ízlése, aki neked átlagos, az másnak pont hogy ideális.
2018. jún. 20. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!