Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő társaim! Érzett már így valaki, ahogy most én?
Figyelt kérdés
22 vagyok,volt harom parkapcsolatom eddig,ebbol ketto nagyon mely nyomot hagyott bennem. Februarban lett vege az utobbi kapcsolatomnak...randiztam azota par pasival, de egyszeruen nem.megy az,hogy ujra kialakitsak egy parkapcsolatot barkivel is. Egyszeruen nem tudom elkepzelni magam ujra parkapcsolatban,nem tudom elkepzelni azt,hogy engem valaki szerelemmel szeressen es szepnek lasson... Ugy erzem,nekem mar sose lesz senkim...ha meglatok egy jo pasit hidegen hagy (ha lanyt,akkor is,nem vagyok leszbi). Es ez megrémiszt...talan hulyesegnek tunik az egesz, de ez borzaazto erzes,persze nem ez a vilag legnagyobb problemaja,megis nagyon megremiszt ez az egesz.2018. jún. 18. 21:53
11/12 anonim válasza:
Jaj, de sajnállak, 22 évesen még ne temesd el magam. :D
Még, ha én mondanám ezt. 41F
12/12 A kérdező kommentje:
Nem sajnaltatom magam. Tenyleg igy erzek,ezert irtam ide,hatha mas is volt igy,aztan kilabalt belole 😊
2018. jún. 21. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!