Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő társaim! Érzett már így valaki, ahogy most én?
Persze, volt ilyen is. Bar nalam eltelt 4ev es azota sem erdekel senki :)
Remelem nalad maskepp alakul.
Ilyen helyzetben vagyok, még az adatok is majdnem teljesen egyeznek. Amióta nem pörgök azon, hogy kapcsolatot akarok semmi bajom. Most ilyen életszakaszban vagyok. Konkrétan nem keresek senkit, ha a sors úgy akarja az úgyis besétál az életembe.
Átérzem, hogy nehéz leszakadni az érzésről. Próbáld meg elfoglalni magad mással. Új hobbi, több idő haverokkal stb
Igen, kevesbe drasztikusan allok a dolgokhoz mint Te, sot jelenleg is kapcsolatban vagyok, de szamomra ez nagyon langyos inkabb aggyal vagyok ebben mint szívvel ha lehet ilyet mondani anelkul hogy arra lehetne ebbol kovetkeztetni hogy erdekből vagyok Vele...
Ket kapcsolatom volt, illetve jelenleg vagyok a harmadikban, a masodik kapcsolatomba eltem meg rengeteg jo és rossz dolgot, tobbnyire rosszat, de megis a hibai ellenere elfogadtam az illetot, majd kozos dontes alapjan megis rabolintottunk arra hogy nincs egymas mellett keresni valonk. Azota ésaz akkori kapcsi kozben is mikor mosolyszunet volt, talalkozgattam mas palikkal, volt akivel kicsit tobb is alakult mint randizgatas, de vegul abbol sem lett semmi. Szorakozgattam, de nem talalkoztam olyan palival aki tenylegesen erdekelt volna... ez ment kb. 10 honapig onnantol fogva hogy vege lett az elozo kapcsimnak.
Osszeszedtem magam meg ha nem is ert hidegzuhanykent hogy szakitottunk, dolgoztam, utazgattam ismerkedtem, magammal is, ez ido alatt dobbentem ra mennyi mindent megtanultam sajat magamrol es helyzetekrol...
Majd 10 honap elteltevel megismertem Ot akit mar korabban is ismertem sot, kavartunk is gyerekkorunkban...:))
En akartam ot mert, unatkoztam es tetszettek a beszelgeteseink.. Felreertes ne essek, nem szorakoztam vele konkretan tajekoztattam mindenrol..
Majd komoly kapcsi lett belole, ergo nem talalkozgat egyikonk sem a masokkal stb..
Nem tudom o hogy erez, akarni akar engem, nem a szavak embere, de megis nagyon hianyolom azt a szikrat ami az elozo kapcsolatoman benne volt meg ha az nem is volt egeszseges kapcsolat de talan azt mondhatom hogy az lehetett a szerelem erzese..?:-(
Szerintem szedd ossze magad, Neked sikerult masodjara is szerelmesnek? lenned... ismerkedj, ismerd meg magad kerulj uj helyzetekbe ami nem feltetlenul teged tukroz... de ott megtudhatod mikre is vagy és lehetsz meg kepes:-)
Puszi
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!