Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a helyes, de alacsony pasikkal azok a husisabb nők jönnek össze, akik nem elég jók az átlagos alkatú pasiknak?
Most tényleg ennyire sok h..lye van itt, vagy csak néhány írja ki mindig ugyanazokat százféleképpen?
Na, kisfiú, párom 172 centi, állítólag, a szemetekben alacsony. Én meg egy 159 centi 50 kg, sportos, vékony csinos nő vagyok, aki után megfordulnak a pasik.
Van még kérdésed?
Mi számít kövérnek és mi a baj az alacsonyabb férfiakkal?
Ha valaki alacsonyabb akkor már nem is férfi? Szóval jobb egy 1.85 magas de buta, tanulatlan, paraszt, proli férfi mint egy 1.72 diplomás, tanult, értelmes és okos?
Én nő vagyok de soha nem volt a magasság szempont nálam.
Közel sem minden nő felszínes, vannak akiket még az sem zavar, ha alacsonyabb a férfi, ha egyébként jóképű, jó teste van és jó fej.
Persze a sokan csak a magasakat szeretik, de te csak a normálisakkal foglalkozz, ne a felszínesekkel. Aki ezen felül emelkedik az jó eséllyel más területeken is komolyabb, összetettebb, és nagyon sok ilyen lány van.
Viszont a komplexus az nagyon rontja az esélyeidet.
Az èn pàrom 168 cm ès büszkèn fogom a kezèt az utcàn. Egyàltalàn nem adtam le az igènyeimből,sőt ellenkezőleg. Okos, intelligens, kreatìv, mindig mosolyog (imàdom a mosolyàt) fantasztikus az àgyban ès tisztelem a munkàjàt is.
Èn nem vagyok duci, 156cm ès 55 kg, sportos alkatù làny vagyok, aki szeret csinos lenni.
Nem minden a magassàg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!