Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/23 anonim válasza:
Valószínűleg. Férfiak saját egisztenciával szoktak rendelkezni. Pasik, srácok élhetnek szülőkkel is.
12/23 anonim válasza:
Nem hiszem. Nincs olyan 30 alatti férfi ismerősöm, aki ne a szüleivel lakna, és azért nagyrészüknek van párja.
13/23 anonim válasza:
Az én exem is otthon lakott 27 évesen amikor összejöttünk. Mondok még durvábbat...munkája se volt. Mégis együtt voltunk 2 évig. Szerintem nem ettől függ. Biztos vannak olyan nők akik erre mennek, de azokkal meg nem kell foglalkozni.
15/23 anonim válasza:
40 körül azért már gáz szerintem
16/23 anonim válasza:
A pasim is “mamahoteles” volt mikor megismeretem ! Akkor 28 éves volt! Azóta összeköltöztünk !
Nem ezen múlik a pártalálás.
17/23 anonim válasza:
Azért kb ugyanennyire nincs esélyük a nőknek sem a szüleiknél elő férfiakhoz mivel nem akarnak "leválni" az anyjukról.
18/23 anonim válasza:
Nem értem miért az a gáz ha valaki legalább egy fix helyen lakik...
Azzal ki áll le aki család és minden támogatás nélkül egy albérletben lakik és gyakorlatilag cérna szálon táncol az utcára kerüléssel..
Tehát akinek nincs háza az gyakorlatilag hajléktalan..
Aki a szüleinél él az meg gazdag mert van házuk ..
19/23 anonim válasza:
Akkor, ha engedik, hogy a rokonaik és a haverok beleszövegeljenek érzelmileg a párkapcsolatukba. A kiskamasz viselkedést nézik a nők leginkább, a 30asoknál is.32N.
20/23 anonim válasza:
Részben ezért utasítottam már vissza pasit. Majd persze dugás közben benyit anyuka, milyen izgi lenne! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!