Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják megindokolni az elutasítást a nők és a férfiak meg miért igen?
Mikor barát barátnőktől kérdezem miért utasítottad el ezt a pasit csak annyit mondanak, aranyos volt meg kedves okos helyes de egyszerűen nem éreztem azt...
-án mindig tudok indokot mondani, nagyon csúnya volt, buta volt, nem tudtunk beszélgetni, beképzelt volt stb...
Az melleduma, hogy nem ereztem semmit?
Leforditsam? Nem vonzodok hozza, nem szimpatikus, mint ferfi, nem mukodik a kemia, nem jon be.
Aki az érzelmeket "logikus" érvekkel magyarázza, az érzelmileg elég éretlen. Életkortól függetlenül. Viszont megmagyarázza, hogy sok pasi miért haragszik a nőkre. Nekik indok az, hogy túl nagy az orra vagy nem szép a haja. És nem értik, hogy a nőknek miért az az indok, hogy hiába néz ki jól, nem érzek semmit a közelében. És akkor jön az, hogy válogatós vagyok. Igen, de nem úgy, ahogy gondolják.
Semmit ami az érzelmekkel vagy megérzésekkel kapcsolatos, nem lehet észérvekkel indokolni.
Nem kell megindokolni. Amit te indoknak nevezel, az nem az, csak mondasz valamit.
Attól, mert valaki szép, okos, kedves, még nem akarok járni vele, pont mert nem érzem azt a pluszt, amivel a barátságból szerelem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!