Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, ti nem szoktatok ezen a dolgon olykor elgondolkodni?
A szép nőkről van szó. Akiket minden férfi szeretne, de csak keveseknek "adatnak meg".
Akárhányszor az utcán sétálva egy olyan párt látok, ahol a nő 10/10-es, dekoratív, csinos, mindene a helyén, mindig elgondolkodom: ha ezek a nők ennyire népszerűek és folyton körül vannak zsongva, az az egy pasi, aki végül a párja lett, hogy tudta megoldani, hogy a nő abból a "tömegből" végül őt válassza? Belegondoltatok már, milyen szintű önbizalom kell ehhez? Hogy tudod, vélhetően(vagy akár szemmel láthatóan is) egy rakás tuti pasi verseng a kiszemelt nő kegyeiért, de te mégis harcba szállsz, mert képes vagy elhinni, hogy lehetsz te a befutó?
Itt most abszolút nem lényeges, hogy a pasi milyen, akivel vannak: lehet, hogy ő is 10/10-es, akárcsak a nő, de sokszor látni igénytelen, elhízott, csúnya alakokkal is szép nőket. A lényeg az, hogy az a pasi képes volt győzedelmeskedni egy talán nála jobb kvalitásokkal megáldott férfitábor fölött, és ez irigylésre méltó.
Bevallom, amikor ilyen párt látok - nyilván a nőt alaposan végigmérem, ez az első :D -, de nem azt nézem, hogy egy szinten vannak-e külsőre, hanem egy jelképes főhajtást megejtek mindig "magamban", mert az a pasi ezt képes volt elérni. Megszerezte az álomnőt, akiért nagyon sok más pasi van oda, de végtére is mégis mellette feszít. Mindig oda jutok, hogy ez nem semmi...
Ti nem merengtek el ezen néha? Hogy hogy lesz egy bombázónak barátja? Hogy sikerül egy pasinak elérni, hogy egy mindenkinek kellő gyönyörű nő őt válassza a vélhetően nagy számú jelentkező közül? Hogy tud kitűnni közülük, mivel tudja a nő figyelmét magára irányítani?
Ez nekem olyan dolog, hogy sokszor agyalok rajta, de mindig "elfüstöl a processzor" a végére... Nem tudom ilyen helyzetbe képzelni magam, egy megfejthetetlen rejtély az egész. Van egy rakás férfi, akinek sikerélmény, ha egy ilyen nőt megnézhet az utcán, vannak, akik a megfelelő kvalitásaikkal versengeni is tudnak értük, és végül vannak, akik ilyen nőkkel kapcsolatban élnek, lógnak velük, nyitott kapcsolatban vannak, stb. De megszerezték azt a nőt, ez a lényeg. A többi próbálkozó meg hoppon maradt.
Ti hogy látjátok ezt? Nem késztet titeket elmélkedésre olykor ez a mindennap látható jelenség?
Azért nem lesz ilyen nőd, mert mutogatni szeretnéd. Azok a pasik tesznek is érte és érdekli a nő lelke, nemcsak a külselye. Talán ezért tudják megszerezni a nőt.
N
#7, szóval téged a pasik irigysége motivál... nehéz ügy!
Nem szoktam párokat stírölni, s osztályozni.
Másfél év alatt kerültünk össze a párommal, ő a legjobb nő, és nem érdekel, hogy ki mit gondol erről.
Csak simán boldogok vagyunk.
Ennél szánalmasabb kérdést régen olvastam, pedig azért gyakorin elő szoktak fordulni.
Szerinted attól, hogy valaki 10/10-es külsőre, attól biztosan egy fullos nő?
Szerinted ennyi az érték? Legyen szép, lehessen vele villogni, forogjanak utána a pasik?
Engem mondjuk jobban érdekelne, hogy lehet-e vele beszélgetni, jó-e a humora, intelligens-e, kedves-e másokkal, gondoskodó-e, nem túl féltékeny-e...
Persze, attól, hogy valaki külsőleg "tökéletes", attól nem törvényszerű, hogy belülről rohad, simán lehet, hogy a belseje is rendben van.
De akkor én már inkább azon gondolkodnék el, ha meglátok egy ilyen nőt, hogy belsőleg is olyan szép-e, mint kívülről, nem a pasi előtt emelgetném a kalapom, hogy mekkora kan, hogy össze bírta szedni....
"Az a baj, hogy pont emiatt a hozzáállás miatt nincs szép nőtök. Piedesztálra emelitek őket, beállítva valamiféle tökéletes istennőknek (miközben ugyanúgy finganak, büdöset szrnak, izzadnak, náthásan folyik az orruk és turhát köhögnek fel, a külsejük ellenére tele vannak belső bizonytalanságokkal, időnként depressziósak, van egy csomó idegesítő szokásuk, reggel büdös és ragadós a szájuk stb.). És utána csodálkoztok, hogy ilyen hozzáállással esélyetek sincs náluk."
Nagyon sokan tisztában vannak azzal, hogy ugyan olyan büdöset..... a szép nők is mint a kevésbé szépek. Ettől függetlenül ezekből a férfiakból százezrek élnek úgy le életeket, hogy ilyen kimagaslóan szépnek tartott nőjük sosem volt, esélyük sem volt rá.
Egy nő nem jár csak úgy egy férfinak, szép nő meg még kevésbé. Főleg, ha még belső passzolás is elvárt. Ezért nagy szám ez.
Piedesztálra emelik a szép nőket... Ez egy teljesen természetes dolog. Nagyon kevés olyan embert tudok, főleg jelen világunban, aki ugyan úgy tekint egy káprázatos nőre, mint egy kevésbé szépnek születettre vagy túlsúlyosra. A szép nők mindig előrébb és fentebb lesznek emelve. Nem csak férfi tekintetben, nők egymás között is sokszor fentebb lévőnek látják a szép társaikat. Ha ez nem így lenne akkor nem lenne ez a hatalmas kinézet verseny a nők között. Sminkek ezrei, kozmetikushoz járás, fitness, kondizás égen-földön, diéta, Instagramon, Facebookon versenyzés a likeokért. Estig sorolhatnám.
De a férfiak egymás között is érzékelik, ha van közöttük külsőre kimagaslóan jó adottságú egyén. És ezt a nők is "tudatják". Az ilyen férfiak sokkal több mosolyt kapnak, lazán flörtölnek velük a nők, sokszor még a nők bókolnak nekik vagy kezdeményeznek náluk.
Ne próbálja már itt azt magyarázni senki sem, hogy a kinézet nem egy hatalmas kardinális, karizmatikus tényező a napjainban élő emberek számára. Nem hiszem el, hogy bárki, aki eddig írt ehhez a kérdéshez ugyan úgy sétálna végig az utcán egy gyönyörű nő kezét fogva, mint egy átlag kinézet alattiét. Függetlenül attól, hogy neki mondjuk nagyon tetszik az átlag alatti nő is.
Egy szóval sem mondom, hogy a szerelem és a párkapcsolat erről szóljon, hogy mit gondolnak mások az utcán a barátnődről. De még a legjobb kinézetű, önbizalomdús férfi is böszkeséggel "birtokol" egy szép nőt.
Nekem van pár barátnőm, akik igazán szépek, csinosak, igényesek, "jó nők", na.
Egyrészt: nincs akkora rajongótáboruk, mint hinnéd. :) Jó, kicsit több kéretlen farokfotót kapnak, mint én átlagos nőként, de kb ennyi.
Másrészt: ők a párjaikat mind véletlenszerűen ismerték meg, nem párkeresés céljából, és szép lassan lettek szimpatikusak egymásnak, nem pedig lerohanta a pasi. Van köztük, akik régen osztálytársak voltak, van, akik edzésen ismerkedtek meg, ilyesmik. Először haverok lettek, és úgy lett több belőle.
Nincs ebben semmi varázslat.
Bocsi előre is, ha már írták előttem (nem olvastam végig minden kommentet), de ez nagyon felbosszantott, sőt egyenesen válaszolásra buzdított (pedig nem igazán szoktam, főleg nem ebben a kategóriában), hogy te most komolyan azért szeretnéd azt az általad 10/10-nek (jelentsen ez akaármit is) titulált nőt a magadénak tudni, hogy azt a rég áhított és soha meg nem szerzett büszkeséget, elismerést megszered? Hát normális vagy te? Ennél már az is ezerszer jobb, ha csak szexre kellene, mert abban még van is valami értelem, de ez mindent visz, basszus! :D Mást felhasználva elérni egy kis figyelmet meg egy kis törődést az emberektől? Hát nagyon komolyan tolod! Ha tényleg csak ennyi a max, amit fel tudnál mutatni az életben, az elég cinkes lenne, nem ártana kicsit gondolkodni rajta. Vagy ne haragudj, ha félreértettem, most ezzel igazából nem megbántani akartalak, csak ezt kb. ahhoz az egyre gyakoribbá váló jelenséghez tudnám hasonlítani, amikor a kis 13-14 évesek azért döntik el, hogy na mától elkezdek járni, mint a nagyok, hogy ezzel kivívják a társaik figyelmét, mert hát az mennyire irigylésre méltó már, ha ők kapcsolatban vannak. (Félre értés ne essék, én egyébként nem vitatom, hogy 13-14 évesen is el lehet köteleződni érzelmileg, nem is egy ilyenről hallottam már én is, de azért elég bosszantó, ami mostanában megy a fiatalok körében.)
Bocsi, ha offtopic. Kérdező, neked meg a saját érdekedben tanácsolom tényleg, hogy nőj fel, és ne azért nézegess szép lányokat, illetve álmodozz róluk, hogy egyszer a "neked is legyen egy", mert amíg ilyen mentalitással állsz hozzá a dolgokhoz, ne is számíts semmi jóra.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!