Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak elfogadottabbak a kis mellel kapcsolatban mint a nők a kis pénisszel kapcsolatban?
Ez nem mérhető :D
Egyébként mi számít "kis mell"-nek, meg mi számít "kis pénisz"-nek?
Mondjuk szerintem igen, mert a mell csak esztétikai dolog, nem lesz tőle konkrétan élvezetes a szex, míg pénisz mérete közvetlen hatással van a szexre.
Valaki testalkatához a kisebb mell illik szerintem. Én lány vagyok ugyan, de a párom mondta, hogy neki a kisebb jön be (nem lapos, hanem egyszerűen a törékeny testalkatomhoz illő).
A pénisz dologban nem tudok nyilatkozni, de, ha jó úgy is a szex, akkor engem nem zavarna.
Nem. Engedd meg, hogy hülye válasszal válaszoljak. A pasiknál a kis pénisz a nőknél a tág hüvellyel egyenesen arányos.
Szívesen.
Nekem nem kéne olyan nő, akinek kis pénisze van, nagymellű férfi létemre, már ne is haragudj :))
Könyörgöm, aki még egy kérdést sem tud megfogalmazni normálisan, az vajon hogy boldogul az életében? Remélem hogy egy gyenge kamu a kérdés.
A párom kicsinek tartja a péniszét, számomra meg tökéletes és odavagyok érte (ahogy mindenéért, nyilván nem csak egy farkat látok benne). Nem fogok nekiállni megmérni mekkora, mert nem is érdekel.
Szerintem abszolút szubjektív, ki mit tart kicsinek, péniszben és mellben egyaránt.
Volt egy nagy farkú barátom és volt/van egy kis farkú férjem. A nagy farkúval baromira fájt a szex, ha tövig belémnyomta, akkor is kilógott belőlem 2-3 cm-re. Soha nem tudtam átélni vele a teljes egybeolvadást. 4 év alatt max. 10 alkalommal feküdtem le vele. Ránézésre is undorodtam a péniszétől.
A férjem nemi szerve izgalmi állapotban látványra is tetszett. Ha nem áll neki, akkor nevetségesen kicsi, nem is tudom, hogy képes annyira megnőni. Számomra az ő pénisze volt a tökéletes, pedig jóval kisebb volt az előző pároménál. Ha a férjem belémhatolt, teljesen egymásba tudtunk olvadni, ha fél cm-el hosszabb neki, már fájdalmat okozott volna, beleülve így is előfordult, hogy meg kellett döntenem a felső testemet, hogy ne fájjon, de úgy általában tökéletesen belémméretezték. Ha rajtam feküdt, legszívesebben magamba paszíroztam volna. Azért mondom múlt időben, mert már nem fekszünk le egymással.
Ettől függetlenül sosem volt orgazmusom, de nem hiszem, hogy a mérete miatt. Szerintem nem tudta tartani a ritmust vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!