Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresés: megéri profi fotózásra menni?
Nem pénzügyileg, igazából nekem nem összeg az a 120 ezer forint, amit elkérnek érte.
Inkább az érdekelne, hogy másnak segített-e az ilyen. Több sikeretek lett társkeresőn? Főleg férfiak válasza érdekelne.
Mielőtt még jönnének a "ha ennyi pénzed van, miért nem mész el aztán meglátod" típusú válaszok: egyrészt az idő, másrészt enyhén szociális fóbiás vagyok és nem szeretem feleslegesen kitenni magamat ilyen szituációknak, ha nincs különösebb értelmük.
Kilences, láthatólag fogalmad sincs arról, hogy férfiként milyen ismerkedni. Pont az kell, hogy "illúziót", de legalábbis izgalmat teremts, különben esélyed sem lesz bizonyítanod, hogy jó fej, értelmes, vicces alak vagy. A nő válogathat rengeteg pasi körül, ha nincs egy szuper képed, soha nem fogod felkelteni az érdeklődését, és soha nem fog szóba állni veled.
Nem verem semmire a nyálamat, te vagy fennakadva még mindig ezen. Én pusztán a helyzet ismertetése miatt írtam le. Továbbá enyhén ironikus, hogy pont te írod, hogy mit nem csinál az, aki ésszel szerezte a pénzét...
De még mindig jobb, mint egy telefonnal készült szelfi, nem?
Bocs, hogy lányként kotyogok bele - de ígérem, nem szekálni foglak.
Sztem nagyon sokat segíthet egy jó profi fotós. De tudni kell választani. Olyat érdemes keresni, aki arra specializálódott, hogy természetesnek ható képeket készítsen (pl. aki jegyesfotózást vállal, azok között ált. van ilyen is). Ilyen nagyon mesterkélt műtermi fotó még ront is a helyzeten. Volt lány, fiú ismerősöm is, aki elment ilyen fotózásra, hogy azokat használja majd profilképnek ide meg oda, de nagyon gáz lett az eredmény. Mint egy puccosabb érettségi tablófotózás, művi, mesterséges... olyan hatása volt, hogy lerítt róla, hogy csak ezért fotózta magát.
Arra is érdemes figyelni, hogy még ha nem is ennyire művi meg robotszerű, azért túl tökéletes se legyen, mint pl. egy színész castingfotója, mert arra úgyis azt gondolják majd, hogy ez tuti kamu, biztos rejteget vmit, szanaszét van photoshopolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!