Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy játszam el az elérhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy játszam el az elérhetetlen, azt hogy csak egy alkalomra kéne a csaj, ha szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Aki nem tetszik, nem érdekel azzal a csajjal simán tudok közönyös lenni, de a szerelmemmel nem, márpedig azt veszem észre, hogy ez jön be nekik a független férfi, aki meghúzott mindenkit, vagy legalábbis megtehetné. A közönyös figurát, hogy adjam be, ha nem vagyok közönyös? Ha mentálisan is közönyössé teszem magam, akkor meg nem is leszek szerelmes, tehát akkor megint nem volt értelme az egésznek, mert ha bár össze is jönne valami, engem már nem érdekelne, csak egy lenne nekem is. A kérdés,ti hogy színészkednétek el az elérhetetlen? Mit csináljak? Haveroknál is észrevettem, hogy azok zúgnak beléjük, akiket csak kihasználtak, akiért epekednek azok nem, még ha jóképűek is. Nálam is van ilyen, aki tetszik az is akkor ír, ha nem írtam már vagy két hónapja, ha írok akkor meg leszar.

2018. jún. 14. 12:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Persze ki is kell nézni valahogy, ez tény, de a bunkózás bejön nekik, legalábbis ha felvett szerep, mint haveromnál, a pszichopaták max egy alkalomra mennek és a nők se bírják őket sokáig. Azon gondolkodom, hogy lehet, hogy a bunkóság, a flegmaság az önbizalom függvénye, talán ők sugározzák az egészséges férfit (minél butább valaki annál inkább van önbizalma, még ha ronda is, egy okos, vagy legalábbis tapasztalt ember mindig kételkedik mindenben). Az a vicc, hogy engem meg nagyon vonzanak az elesett, törékeny lányok, hát igen nekik az ellenkező kell, dolgozni fogok rajta.
2018. jún. 14. 14:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Te tudod. De nem hiszem,hogy 'rontanod' kéne magadon azért,mert a sok buta birka körülötted ilyen.
2018. jún. 14. 16:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj le haver. Nem kell megjátszanod magad, de ne is viselkedj úgy mint egy kétségbeesett gyerek. Legyen annyi önbizalmad, hogy tudd, szépen lassan, lépésről lépésre meg tudod hódítani a lányt. Figyelj a jelekre, jó lenne tudni hogy egyáltalán te tetszel-e neki. Érdemes lenne kipuhatolni egy barátnőn keresztül, ha nem tudod kivenni a jelekből. Ha nem jössz be neki akkor felejtsd el, ha viszont igen, akkor sem kell egyből a nyakába zúdítani amit itt leírtál, mert kirohan a világból. Legyél türelmes, hívd el randizni, de ne sürgesd a dolgokat, nem kell egyből feleségül venni. Nem kell egész nap a telefonon lógni, és azt közölni szegény csaj felé, hogy “ jajj istenem, egy csődtömegnek érzem magam, és jelenleg te vagy az egyetlen lehetőségem a boldogságra, ezért a te feladatod hogy boldoggá tegyél”.

Sokkal inkább élvezd az életedet, legyél kreatív az események alakításában, és inkább azt kommunikáld(mondom kommunikáld, de szóról szóra mondd a szemébe, csak finoman, gesztusok, célzások formájában) a lány felé hogy:”boldog és kiegyensúlyozott az életem, teremtő, produktív személyiség vagyok, és szívesen megosztanál veled a boldogságot”. Na így talán nem rohan el..

Hova vagy így kiborulva, könyörgöm? Mondom, ne a játszmákon agyalj, hanem legyél kellemes társaság, aki bízik magában, akivel szívesen van az ember lánya :)

(Bocsi, ha kicsit erős volt)

22N

2018. jún. 14. 17:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neki az egyéniséged/személyiséged jön be (amilyen vagy), nem az, hogy megpróbálsz közönyösség álarca mögé bújni. Ha szeret ő is téged viszonzottan, akkor elfogad téged úgy, ahogyan-amilyen vagy.
2018. jún. 14. 18:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a mai nap nyertese is megvan... Tényleg ne vedd rossz néven, de ez az egész fejtegetésed egy akkora baromság, mint ide Biharkeresztes. Próbálom megérteni, hogy jut egyáltalán eszedbe ilyesmi...

Mondják egy páran, hogy a nők a flegma pasikat bírják... biztos ilyen is van, de mi lenne, ha inkább kiderítenéd, hogy a neked tetsző lánynak mi jön be? Addig is, amíg ez kiderül, viselkedj barátságosan a lánnyal, de ne áruld el neki egyből a szándékaid. Kis flört, csipkelődés is belefér. Színészkedésre ne is gondolj, ez csak rosszul sülhet el. Hogy magyaráznád ki utólag?

2018. jún. 14. 21:48
 16/18 A kérdező kommentje:
15-s láttam, hogy ki jön be neki, olyan mint amit leírtam és ha ez kell hát legyen, abban bízok, hogy utána ha megismer, akkor megszeret. Amúgy is mindenki színészkedik valamennyire, máshogy viselkedsz az anyáddal, mint a haveroddal, másként a tanároddal stb.
2018. jún. 14. 22:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én egy normális 20 éves lány vagyok (be is jövök a srácoknak, tehát nem csúnya), de ha egy bunkó és flegma csávó próbálna felszedni, elküldeném a francba:D

Nem, nem ez jön be a lányoknak.

Én is észrevettem magamon, aki "epekedett" értem, az nem is jött be (más okokból sem, de nem, tényleg zavaró érzés, bár nyilván, ha tetszik a srác, akkor nem annyira zavart volna). A mostani barátom sosem volt velem bunkó, de megvan az egészséges önbizalma, van értékrendje (tehát nem alázkodik meg nekem). Szerelmes belém (én is belé) és ezt sosem tartottam gyengeségnek vagy férfiatlanságnak a részéről.

2018. jún. 15. 08:56
 18/18 anonim válasza:
Ne legyél közönyös csak ne terítsd ki minden lapodat elsőre. Ne azzal kezdj,hogy mennyire szerelmes vagy belé, hagyj neki időt, hogy megismerjen és epekedni kezdjen utánad. Ezt nem bunkósággal kell elérni,azokat senki nem szereti. Először legyetek csak nagyon jóban, onnantól majd ő is elgondolkozik,hogy mi lenne ha...
2018. jún. 18. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!