Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is irigyek vagytok az ilyen férfiakra?

Én akaratomon kívül lettem "nőmentes" életű. A sors olyan külsővel "áldott" meg, hogy nem hogy szexelni, beszélgetni sem akarnak velem a nők. Pedig ugye azt mondják, hogy a külső nem minden. De, a nőknek is csak a külső számít, mert a szexuális ösztöneiknek ez a fontos. Számtalan olyan fiatalt ismerek, 18-35, akik emberileg nem illenek össze, csupán a szex miatt voltak együtt és idővel el is váltak. Sok hasonló van, akik azéért nem válnak már szét, mert az lenne a 2.3.4. válásuk.
Így akaratlanul is, de nekem nincs problémám a női együttéléstől, megcsalás, kihasználás, alkalmazkodás, hülye szokások eltűrésén át egyéb nehézségektől.

Nem. Normális barátnőt kell találni, tenni a kapcsolatért, és akkor nem lesz rossz. Aki meg nem bírja elviselni, hogy néha egy másik emberrel esetleg nézeteltérése van, az húzzon remetének, mert máskülönben utálni fogja az életét.
Azt elhiszem, hogy van, aki agglegény típus, és nem igényel partnert, legyen boldog. De az ilyeneket, akik amúgy akarnának párt, csak gyávák és/vagy lusták hozzá, csak sajnálni tudom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!