Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is irigyek vagytok az ilyen férfiakra?

Én is támogatom az összes fiút a nőmentes életben. Nőként sokkal jobban becsülöm őket mint a vergődöket, komolytalankodókat.
Egy kapcsolat (bármilyen is) felelősséggel jár, amit az emberek képtelenek komolyan venni, vállalni. Mindenki csak a szexet akarja azontúl már semmit. Nincsenek felnőtt emberek csak koravén kamaszok. Így én a nőmentes életet csak támogatni tudom. Ti legalább elismeritek hogy inkompetensek vagytok a felnőtt élethez és ezt az őszinteséget én csodálom!

Én nem vagyok irigy mert tapasztalom. Én még közel sem vagyok 33 és én is egy roncs lettem, de nem csak a nők és nem a visszautasítások miatt. Ebben sok dolog közrejátszott. Alapvetően azt szokták mondani, hogy magunkban kell megtalálni a boldogságot nem pedig másban keresni és mástól függni vagy valami ilyesmi. Ez, ha valakinek sikerül az szép és jó és szerencsésnek mondhatja magát részben.
Én is inkompetens vagyok egy kapcsolathoz és úgy vagyok vele, hogy inkább ne legyen semmilyen, minthogy egy rossz kapcsolat rabja legyek ami lelkileg felőröl. Bár nyilván, ha úgy adódna, hogy lehetőségem lenne egy normális kapcsolatra akkor megtenném a legtöbbet ami tőlem telik bár ez nem valami sok.

Totál egyetértek a 2-essel. Aki az életét egy nő nélkül is egy kalap szarnak érzi, az velem is egy kalap szarnak fogja előbb - utóbb.
Sosem kellene olyan férfi, aki nem bír kit kezdeni a problémáival vagy nem bírja elviselni NORMÁLISAN az egyedüllétet. És nem, a normális nem azt jelenti, hogy hazudik magának, megtagadva azt az alapvetést, hogy az ember társas lény és a szerelem iránti vágy mindannyiunk része egy megfelelő embertől, csak mind másképp éljük meg és mással.
Várom amúgy, mikor lesznek az itteni férfiak kevésbé neurotikusak. Mert a való életben szerencsére nem vergődnek meg csaponganak így, hol sóvárogva a nunikáért, hol értéktelen, ócska lyuknak becézve azt.
Normális ember tud magának teremteni egy olyan életet, amiben nem kell senkinek megmentenie meg összekaparnia meg "lenyugtatnia azzal, hogy kielégíti", mert ember, aki gondolkodik és szabályozza magát, ugyanakkor képes elismerni azt, hogy vágyik gyengédebb érzelmekre és bizalmi kapcsolatra/szexre, mert ember, aki érez és kötődni szeretne valakihez, valamint vannak vágyai. Tudom, hogy ez sokaknak cska fekete vagy fehér, de nem, a normális emberek nem így látják, hanem össze tudják egyeztetni.

engem már kismillió nő visszautasított, de volt olyan is aki nem. sose éreztem hogy emiatt roncs leszek vagy ilyesmi. ha 20 próbálkozásból 1 bejön az már tökjó arány.
szerintem az ilyeneknek mint te az a baja hogy volt életében 3 nő akihez oda mert menni, azok meg elhajtották, aztán most már minden ő csak rossz, meg roncsot csinált belőlük az élet.
ezen úgy 8 éves kor után már túl kéne esni és felnőni, nem 33 évesen picsogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!