Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért csináljátok ezt?
Nem egyszer tapasztaltam már és nekem ez annyira fura.
Volt pár srác, akivel társkeresőn ismerkedtem meg, fél vagy 1 éve. Néhányukkal FB-n folytattuk, aztán valamiért meghalt a beszélgetés.
És eltelik fél vagy 1 év és ma is a semmiből betalált az egyik. Először azt hittem, azért, mert akar valami konkrét dolgot kérdezni/reagálni valamelyik bejegyzésemre, de nem. Csak folytatná azt a beszélgetést, mintha mi sem történt volna. És megkérdezi, hogy mizu meg hogy milyen napom volt...
Nekem ez annyira abszurd és fura. Miért tesz ilyet valaki, miért rugózik egy csajon hónapokkal később is így?
Ezredjére is...:
Nem rugózik rajta hónapokkal később, sőt, egész addig eszébe sem jutsz, csak felcsapja a lehetségesek listáját, akikkel nem kell a totál nulláról kezdeni.
De ha én találok jobbat valakinél, nem fanyalodok rá vissza bakker, mert ez nagyon égő így. :D
Most komolyan, mi játszódik le a fejében, meglát az ismerőslistáján vagy rám keres (van, akivel nem is vagyunk ismerősök) és "hmm meg kéne próbálni megint" vagy mi? :D
"hmm meg kéne próbálni megint"
pontosan ez játszódik le a fejében.
Mert ez annyira igazságtalan, hogy csak amiatt ne ismerjük meg egymást, ne lehessen valami több köztünk, mert egyszer elvesztettem a motivációm/kedvem az ismerkedésre és félbehagytuk a dolgot.
Ezt nem tudom elfogadni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!