Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Nem egyszer tapasztaltam már és nekem ez annyira fura.

Volt pár srác, akivel társkeresőn ismerkedtem meg, fél vagy 1 éve. Néhányukkal FB-n folytattuk, aztán valamiért meghalt a beszélgetés.

És eltelik fél vagy 1 év és ma is a semmiből betalált az egyik. Először azt hittem, azért, mert akar valami konkrét dolgot kérdezni/reagálni valamelyik bejegyzésemre, de nem. Csak folytatná azt a beszélgetést, mintha mi sem történt volna. És megkérdezi, hogy mizu meg hogy milyen napom volt...

Nekem ez annyira abszurd és fura. Miért tesz ilyet valaki, miért rugózik egy csajon hónapokkal később is így?

2018. jún. 12. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Talált valakit akit akkor jobbnak talált nálad. Nem jött össze, így írt neked újra. Szívás, de így megy ez. Mindkét nemre egyaránt jellemző lehet.
2018. jún. 12. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Ezredjére is...:

Nem rugózik rajta hónapokkal később, sőt, egész addig eszébe sem jutsz, csak felcsapja a lehetségesek listáját, akikkel nem kell a totál nulláról kezdeni.

2018. jún. 12. 15:45
 3/8 A kérdező kommentje:

De ha én találok jobbat valakinél, nem fanyalodok rá vissza bakker, mert ez nagyon égő így. :D

Most komolyan, mi játszódik le a fejében, meglát az ismerőslistáján vagy rám keres (van, akivel nem is vagyunk ismerősök) és "hmm meg kéne próbálni megint" vagy mi? :D

2018. jún. 12. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Mert komolytalanra jó az is. Mit nem értesz? :D Nem házasodni terveznek ilyenkor.
2018. jún. 12. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

"hmm meg kéne próbálni megint"

pontosan ez játszódik le a fejében.

2018. jún. 12. 15:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy nem tervez házasodni. :D Csak ha dugni akarnék, nem nyomulnék arra, akire már nyomultam egyszer. Főleg nem így. Ennyire jó nő nek vagyok, hogy valaki ne tudjon leszakadni rólam és valakinél tiszta lappal kezdeni, mellőzve az ilyen "hogy megy a suli, mik a tervek nyáron" típusú kínos beszélgetéseket.
2018. jún. 12. 15:56
 7/8 anonim ***** válasza:
29%

Mert ez annyira igazságtalan, hogy csak amiatt ne ismerjük meg egymást, ne lehessen valami több köztünk, mert egyszer elvesztettem a motivációm/kedvem az ismerkedésre és félbehagytuk a dolgot.

Ezt nem tudom elfogadni :D

2018. jún. 12. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert ez a nők mániája csak, hogy mindig mindenkivel napi szinten kapcsolatban kell maradni. Nálam van, hogy a legjobb barátommal nem beszélünk egy hónapig, mert egyszerűen nem vagyunk egymásra kíváncsiak vagy éppen nincs olyan téma, amit meg akarnánk osztani egymással... Na, most egy randioldalon ez hatványozottan igaz, mert még annyira sem ismeri az ember a másikat.
2018. jún. 12. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!