Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme volt akkor az egésznek amit csinált?
Sziasztok!
Találkozgattam régebben egy 40 éves férfivel. Nagyon jól kijöttünk egymással, sokat nevettünk együtt és szinte napi kapcsolatban voltunk. Ha én nem kerestem, akkor ő hívott fel és fordítva. Úgy láttam, hogy kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak. Aztán eltűnt kb fél évre. Ha hívtam találkozóra, akkor mindig az volt a válasz, hogy "persze, összehozzuk." Aztán vagy az utolsó pillanatban mondta le vagy elfelejtett másnap felhívni. Mondta, hogy zűrösebb időszaka van, ne haragudjak és szégyelli magát. Megértő voltam, nem nyafogfam, mondtam ha ráèr akkor hívjon.
A napokban összefutottam vele egy bevásárlóközpontban, majdnem elmentünk egymás mellett. Másfelé nézett, azt nem tudom eldönteni, hogy direkt nem akart észrevenni vagy amúgy sem látott. És legnagyobb megdöbbenésemre fogta valakinek a kezét. :D beszélgettünk pár szót, épp a 25 éves barátnőjének mentek fürdőruhát nézni a nyaralásra. Igazából végig mosolyogtam, meg szimpatikus is volt a lány és kedves is, szóval nem vágtam pofákat sem, de nagyon hülyén éreztem magam. Legalább már értem miért tűnt el, de azt hittem vagyunk olyan kapcsolatban hogy elmondja, hogy miért nem ér rá. Ismert annyira, hogy nem hisztiztem volna amiért összejött valakivel, szeretem az őszinteséget.
Azóta nem beszélek vele, egyszer írt egy sms-t,hogy "Rég találkoztunk." Én válaszoltam neki, hogy "Tudom." És ennyiben maradt a dolog. Igazából nem hiányzik, csak csalódottságot érzek. Nem értem, hogy akkor miért raboltuk feleslegesen egymás idejét. Ha meg ennyire jól kijöttünk egymással akkor lehettünk volna barátok is, hiszen neki is vannak lánybarátai és nekem is fiúbarátaim.
Mondhatta volna, hogy öreg vagyok hozzá a 29 évemmel, nem sértődtem volna meg. :D de így csak úgy érzem, hogy elpazarolt idő volt...
Nem zavar, de közben mégis zavar: "Mondhatta volna, hogy öreg vagyok hozzá a 29 évemmel, nem sértődtem volna meg. :D" utalva, h a barátnője meg 25 éves.. Ez elég gáz dolog.
Eltűnt fél évre. Ezzel elmondott mindent. Az meg, h nem vetted észre és tapadtál rá mint egy pióca, az nem az ő baja. Az meg, h neked nem mondta el, h kapcsolata lett? Őszintén, úgy Isten igazából semmi közöd hozzá. Ő úgy gondolta, h nem vagytok annyira jóba, h be kelljen erről számolnia neked.
Nem, tényleg nem zavar. :D és onnan tudom, hogy 25 éves, hogy a lány hozta szóba.
Tapadt rá a halál, fentebb írtam, hogy ha nem kerestem akkor ő hívott fel vagy írt rám, hogy jó lenne találkozni vagy mikor érek rá. Ezért sem értem a dolgot. És igen, csalódott vagyok, mert emberileg megszerettem.
"Tapadt rá a halál". Ha ilyen a kommunikációd, akkor ez mindent megmagyaráz...Kb. az utolsó péróból jöttek használják ez a stílust...
Figyu, ez itt lényegtelen, h h tudtad meg, h 25 éves, a szarkazmus mindent elárul. Ha csak emberileg szeretted meg, akkor mit is keres a társkeresési problémák között? Na de ezzel nem kötözködök. Számára úgy tűnik, h nincs fiú-lány barátság és neked ezt el kell fogadnod. Megtetszett neki más, amibe a ti kapcsolatotok nem fér bele.
Annyira nem voltál neki fontos, hogy őszinte legyen, inkább ködösített és valószínű, hogy eltett tartalékba. De mivel megláttad mással, ezt bukta, de még így is bepróbálkozott az sms-sel.
Az ilyenért nem kár, legalább kiderült. Valószínű, hogy a mostani lány fog vele nyaralás után hasonlóan járni.
Akkor is megvolt már neki a nő, csak te lehettél volna a B lyuk. Azért is írt rád ezek után.
Az ilyenért nem kár.
Te másodállásban gondolatolvasással foglalkozol? Csak mert nagyon nem jól csinálod. A kommunikációmmal nincs probléma, az értetlenség és a hülyeség kihozza belőlem ezt a stílust. És fentebb azt is írtam, hogy mindkettőnknek vannak ellenkező nemű barátai.
Azért van a társkeresési problémák között, mert amikor az elején találkozgattunk, akkor nem barátkozni szerettünk volna egymással. Ő sem. De nézd el nekem, hogy X hónap történetét nem írom le, próbáltam lényegretörően és röviden fogalmazni.
Köszönöm az értelmes válaszokat. :)
Valószínű, hogy így gondolta akkor, bár én ezt nem néztem volna ki belőle. És remélem nem volt meg neki akkor még a lány, mert ahogy elnéztem nagyon oda van ezért a pasièrt és tényleg szimpatikus volt, szóval nem érezném magam attól jobban ha át lett volna verve.
Te most valami csodálatosat szeretnél belelátni abba, hogy a pasinak jó voltál dugni, de aztán összejött más és már terhessé vált a kapcsolat, de azért nem akart fullra kidobni, mert tudja ő, hogy 40 évesen nem sokáig fogja izgatni azt a 25 éves lánykát és akkor megint kelleni fogsz majd arra, hogy megbaxon, amikor neki jól esik.
Ennyi történt és nem több, nem kevesebb. 29 évesen ennyi tapasztalatod már igazán lehetne, hogy leessen magától is.
27N
Te ebbe a történetbe sokkal többet látsz bele, mint ami valójában volt. A pasinak nője van, te pedig max szeretőnek való lehetnél, de mint látjuk, arra sem kellettél - ezért az eltűnés.
Ne pörögj ezen tovább, anonim oldalakra se îrkáld le a sztorit, hanem ha tényleg nem érdekel a dolog (amit nem hiszek el, mert ide is kitetted, mint társkeresési problémát), akkor felejtsd el a fazont, és keress magadnak valaki mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!