Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt a nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt a nők hogy az őszinte férfiakat szeretik, miközben minden őszinte választ lepontoznak?

Figyelt kérdés
Na erre adjon valaki logikus magyarázatot. Azok a válaszok vannak felpontozva, ahol azt olvassák amit hallani akarnak, de annak semmi köze a valósághoz.

2018. jún. 11. 15:50
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
54%

#40: "Ha valaki őszintén azt írja, hogy "minden nő qrva", azt lepontozom. De nem az őszinteségét, hanem a véleményét."

Hasonló példát többen is írtak. NEM erről beszélünk. Az okés, ha ez le van pontozva, de olyanokat is lepontozna, amikor valaki odaírja, hogy nem minden nő ilyen, de a környezetében a többség igen.

2018. jún. 11. 20:40
 42/45 anonim ***** válasza:
82%

"Az okés, ha ez le van pontozva, de olyanokat is lepontozna, amikor valaki odaírja, hogy nem minden nő ilyen, de a környezetében a többség igen."

Igen? Érdekes. A környezetemben lévő párok többségénél a férfi megcsalta/csalja az asszonyt, a legtöbb házasság ezért ment tönkre, anyák maradtak ott 2-3 gyerekkel. Olyan nőt nem ismerek aki csalja a férjét, bár biztosan van ilyen is, hiszen gondolom kb ugyanolyan az arány a férfi és női megcsalók között. De én nem ezt tapasztalom. Ha ezt leírom őszintén, lepontoznak a férfiak (szerintem nők is) pedig én csak a saját tapasztalatomat írom le, egy szóval sem írtam olyat, hogy minden pasi csalja a párját, de a nők nem. Viszont ezt olvassák ki belőle. Akkor abból, hogy pl. "én csak olyan nőket ismerek akiknek a magas pasik jönnek be" mit sugall?

Ja, apropó, magasság. Amikor a releváns kérdéseknél leírom, hogy az exem 165 cm magas, mint érv, hogy nem kell égimeszelőnek lenni, lepontoznak a magasságuk miatt rinyáló pasik. Értitek ezt? Mi fenét lehet ezen a tényen, tapasztalaton lepontozni?

Másik izgalmas téma: intim méret. Nézzétek csak meg a kérdéseket. Ha egy nő azt írja, neki nem fontos a méret, neki kisebbel jobb, mert legalább nem fáj, lepontozzák, hogy hazudik. Ha azt írja, neki igenis fontos a méret, mert tágabb és szereti, ha jól kitölti őt-lepontozzák, mert egy ribi. Pedig itt aztán mindenki őszinte.

Egyébként az a legviccesebb, hogy érvnek gondoljátok az idehányt hülyeségeteket, illetve egy ilyen kérdésnél: "Miért mondják azt a nők, hogy az őszinte férfiakat szeretik, miközben minden őszinte választ lepontoznak?" Azon vitatkoznak, hogy mi nők ne általánosítsunk és ők sem szokták, mert a végére oda böfögik, hogy tisztelet a kivételnek. A kérdező ezt sem tette meg, de egy ilyen kérdés alatt arról beszélünk, hogy a nők általánosítanak, nem érvelnek stb. Nevetséges.

2018. jún. 12. 06:23
 43/45 anonim ***** válasza:

Olvassátok már el, amit írtam előzőleg :D

2018. jún. 12. 08:08
 44/45 anonim ***** válasza:
0%

Mi igenis lepontozzuk a valóságot.

Mert mi igenis egy ideális, Disney-hercegnős álomvilágban élünk.

Vagy legalábbis szeretnénk.

2020. nov. 7. 12:07
 45/45 anonim ***** válasza:
A nők nem mondanak igazat.
2023. jún. 27. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!