Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a nők hogy az őszinte férfiakat szeretik, miközben minden őszinte választ lepontoznak?
Én nem pontozok le senkit, de:
nyilván az őszintéből sem MINDENKIT kedvelünk. Olyanokkal nem akarok kezdeni, aki őszinte, csak éppen a világról alkotott képe tök más, mint az enyém, se olyannal, aki nőgyűlölő. Ettől függetlenül, ha őszintétlenségen kapnám a párom komoly ügyben, repülne, mert attól ez még nekem elvárás.
Mert az itteni nők többsége álszent és képmutató, a kérdéseket-válaszokat meg valami nemi szabadságharcnak élik meg. Nem őszinte válaszokat akarnak, hanem olyanokat, amik fényesre nyalják a nők popsiját.
Aki konkrét példát akar: Volt egy kérdés, ahol az volt a lényeg, hogy a nőknek fontosak e az anyagiak. Leírtam, hogy a nők egy részének fontosak, nem húztam rá mindenkire és leírtam, hogy vannak normális nők is. Le lettem pontozva és betámadtak, hogy a nőknek nem is olyan fontosak, mint ahogy én gondolom...
A vicc az volt, hogy előttem és utánam is több nő leírta, hogy nekik fontosak az anyagiak. Értsd: Férfiként leírtam ugyanazt, amit előttem és utánam a nők. Férfiként ezért be lettem támadva és le lettem pontozva... Az oldalon pont ennyire köpik képen a saját nemüket általában a nők.
Az is elég sokatmondó, hogy amilyen válaszaim itt le lettek pontozva a nemekkel kapcsolatban, azokkal a véleményeimmel a környezetemben majdnem minden nő egyetért, különböző társaságokból. Amikért itt megkaptam, hogy nőgyűlölő vagyok, azokkal egyetért édesanyám és a barátnőm is.
Plusz személes tapasztalat: Néhány lánnyal beszéltem privátban. 1-2 nap után már teljesen mást mondtak ahhoz a válaszhoz képest, amivel kapcsolatban nekiálltunk beszélgetni. Ennyit az őszinte válaszokról...
Az tény, hogy vannak olyan típusú emberek (férfiak között is!), akik csak megerősítést várnak és nem tudják elfogadni, hogy ha valaki máshogyan gondolkozik, mint ők és valamiben nem értenek egyet, nem azt kapják, amire vártak. Ugyanakkor szerintem az esetek többségében nem az őszinteséggel van a probléma, hanem a stílussal és a mondanivalóval...
Én is őszintének tartom magam és nem csak idegeneknek, hanem barátoknak, családtagoknak is meg merem mondani az őszinte véleményemet, mert úgy gondolom, hogy ennek van értelme. Nem szoktam hazudozni, nem szoktam átverni senkit stb., mert szerintem mindent nyugodtan meg lehet beszélni értelmes emberek módjára és nem attól leszek pl. jó barát, hogy mindenért benyalok és pitizek... Lehetséges, hogy abban a pillanatban picit rosszul esik neki vagy csalódott lesz, mert szívesebben hallotta volna az ellenkezőjét, de úgy gondolom, hogy hosszú távon ez sokkal eredményesebb és eleve mások vagyunk, máshogyan gondolkodunk, más a véleményünk stb., tehát lehetetlenség mindenben egyetérteni. Ugyanakkor arra mindig odafigyelek, hogy ne bántsam meg a másikat, ne okozzak neki fájdalmat vagy ilyesmi, hanem ha arról van szó, akkor inkább segíteni próbálok. Valamint (és szerintem ez nagyon fontos) nem kezelem egy örökérvényű igazságként a saját véleményemet, mert csomó dolog nézőpont kérdése és mindenki máshogyan látja, máshogyan ítéli meg. Egyáltalán nem biztos, hogy amit én jónak tartok, az a másik számára is jó lenne stb.... Illetve vannak olyan dolgok, amikbe jobb nem belefolyni, mert az már túl személyes, túl intim, egy kívülálló nem is biztos, hogy megfelelően meg tudja ítélni stb. és egyedül arra az adott emberre tartozik.
Azokból a válaszokból, amik általában nagyon le vannak pontozva szerintem többek között pont ezek a dolgok hiányoznak.... Én nem szeretem, ha valaki csak úgy tudja kinyilvánítani a véleményét, hogy másokat bánt, ócsárol. Nem értem, hogy miért kell csak úgy beszólogatni mindenkinek, én ezt undorítónak tartom és egyáltalán nincsen rá semmi szükség, mert nem hasznos, nem segít. A másik dolog pedig az, amikor valaki azt hiszi, hogy csak az létezik, amit ő gondol és minden más véleményt, meglátást kizár, mintha nem is lenne vagy amikor olyan dolgokról alkot véleményt, amiről nem biztos, hogy kellene. Egyik ilyen személyes kedvencem (ha már ilyen férfi-nő szempontból nézzük a dolgot) az, amikor egyes férfiak 100%-os magabiztossággal elmondják, hogy mit gondolnak/éreznek/akarnak a nők....mert ők, mint férfiak ezt nyilvánvalóan tudják és bátran ki merik jelenteni az összes nő nevében.
ma 16:25
Pontosan ezeket tapasztalja itt az ember. Itt a nők amúgy nem vitáznak, mert mindent érzelmileg közelítenek meg, és ha számukra nem szimpatikus valami, akkor az csak "bunkóóóság".Ez szimpla kommunikáció. Az életben is ha megfigyeli az ember,független attól, hogy neki van igaza, egy nővel való vitázásnál legtöbbször hiszti lesz a vége. Komoly érveléseket ezért se látni a baba-mama oldalakon, ellenben a műszaki vagy tudományos fórumokon.
"Valójában az érdekel, hogy ilyenkor csak képmutatás van vagy valóban maguknak is hazudnak, vagy egyáltalán nincs is véleménye, csak az amit leírt valaki az fájó."
Mármint milyenkor? Őszinte válasz lepontozásakor?
Leírtuk már párszor: attól, hogy valaki őszinte, nem feltétlenül értek egyet vele, és szerintem nem is kell.
Ebben mi a képmutatás, vagy hazugság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!