Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt a nők hogy az őszinte férfiakat szeretik, miközben minden őszinte választ lepontoznak?
Minden lányt, akit gyerekkora óta ismerek (köztük engem is) "oldd meg" mentalitással neveltek.
Puzsért nem kedvelem, de ő is megjegyezte már, hogy az emberekből hiányzik a vitaultúra, nem említett nemeket.
Egyébként, ha a magyarázatod valós, akkor szerinted mikor én kérdezem, miért nem tud egy férfi se írni egyetlen észérvet sem?
#32: A "senki sem" és "egy férfi sem" már eleve nem utal komoly vitakultúrára.
Nagyon szélsőséges példáknál okés a dolog, pl. hogy az ember környezetében nincs 100 centinél alacsonyabb ember, mert az valóban ritka dolog. De, olyan átlagos témáknál ennek az érvelésnek nincs értelme, amik jellemző dolgok. A te környezetedben minden nőt "oldd meg" elven neveltek? Tök jó, csak valószínűleg nem igaz, ha a társadalomban elég általános téma, hogy férfiakat és nőket is mennyire elkényeztetnek.
Miért kérdezed azt, hogy egy férfi sem tud észérvet érni? Nem a férfiaktól szoktuk általában azt hallani, hogy ne legyünk racionálisak meg hallgassunk az érzelmeinkre.
"Minden lányt, akit gyerekkora óta ismerek (köztük engem is) "oldd meg" mentalitással neveltek."
Ez elég egyértelmű, hogy nincs így, csak szeretnéd, ha így lenne. Én is mondhatnám, hogy engem és a környezetben lévő férfiakat meg az érzéseink hatékony kommunikációjára neveltek. Csak mindenki tudni fogja, hogy nincs így, de jól hangzik.
"Puzsért nem kedvelem, de ő is megjegyezte már, hogy az emberekből hiányzik a vitaultúra, nem említett nemeket."
Ez így van. Ha már Puzsér, nézz róla olyan videókat, ahol nők is vitáznak vele, az élmény felbecsülhetetlen lesz.
"Egyébként, ha a magyarázatod valós, akkor szerinted mikor én kérdezem, miért nem tud egy férfi se írni egyetlen észérvet sem?"
Mire,mikor,hol,miért?
Felettem egy kérdést magamról. Őszinteséget vártam, elég erős vagyok elbírni a negatív kritikát is. Kaptam hideget-meleget és mindegyik rendben volt.
De azt igenis lepontoztam, aki nem tudta normális hangnemben megmondani, ha nem tetszem neki, ahogy azt is, hogy nekiálltak sértegetni.
Azért a "nekem ez és ez a problémám" kaliberű megjegyzés nem egyenlő az "ez ocsmán, te egy szar vagy, nincs benned semmi jó" szinttel.
Az érvelő, nem sértő, férfi válaszok lepontozva...
A női "deénnőként" szintű válaszok felpontozva...
Nem az eddigi hozzászólásláncot folytatva: azért, mert a nők nem az őszinteséget magát szeretik, hanem ha azt mondják nekik, amit hallani akarják, és ezt beállítják őszintének. Olyan ez, mint a "légy önmagad!". Ja, egészen addig légy önmagad, amíg nekik az tetszik, ha nem, akkor hülye vagy, még az sincs, hogy oké, elfogadnak, csak nem értenek egyet. Nem, hülye vagy és pont. Ha megváltozol, az se jó, mert akkor már nem vagy önmagad. Avagy a mondás teljes verziója: légy önmagad...tól olyan, amilyennek akarom, hogy legyél.
Az egész ugye a látszatról szól, hogy el kell hitetni velük valamit, mert nem igazán képesek az objektív valóságérzékelésre. Vajon miért van az, hogy a randizási tanácsok és az állásinterjús cikkek (mivel a legtöbb HR-es nő) mind arról szólnak, hogy hogyan LÁTTASS valamit? Add el magad, győzd meg, tűnjön úgy, stb, stb. AZ őszinteségre visszatérve: ők már előre eldöntik magukban, hogy mi az őszinte, és ha egyezik vele, amit a férfi mond, akkor értékelik az őszinteségét, ha nem, akkor meg nem. Tehát nem konkrétan az őszinteséget nézik, hanem azt, hogy megfelelő-e a mondandó.
De most komolyan nehéz ezt megérteni?
Ha valaki őszintén azt írja, hogy "minden nő qrva", azt lepontozom. De nem az őszinteségét, hanem a véleményét.
Ha valaki őszinte, az nem jelenti azt, hogy ő onnantól egy jó ember, és minden szava szent.
Azt akarják, hogy amit hallani akarnak, az őszinteség legyen.
"Szeretlek"
Ez ne legyen hazugság.
"Meg akarlak baszni"
Ez nem lesz felpontozva, hiába őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!