Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti mennyire tolerálját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire toleráljátok a szorongó férfi jellemet?

Figyelt kérdés

Lényegében arról van szó, hogy szerintem a fiatal nők nagy részét taszítja, idegesíti és irritálja a férfiak szorongása, félelmei.

Most nagyon leegyszerűsítem a kérdést, és azt kérem nézzen mindenki magába, őszintén válaszolva.

Ha egy férfi bizonytalan, alacsonyabb az önbecsülése, (még ha ezt konzekvensen nem mutatja ki, akkor is látszik), túlgondolja a dolgokat, netalántán őszintén beszél a problémáiról... az a gyengeség jele.

Ha egy átlagos férfi ma gyengeséget sugároz, akkor gyakorlatilag teljesen esélytelen a nőknél.

Ezt saját magam is megtapasztaltam, hiszen vannak lányok akik nem vomzanak. Velük határozott, pimasz humort is megengedek, amiért egyszerűen férfiistenként tisztelnek. Viszot aki meg érdekelne, lány...gyakran túl kedvessé válok, állandóan azon parázok mikor rontom el, és emiatt kb vége is a tiszteletnek.

Azért ha nagyon általánosított is az elmélet, biztosan van alapja. Már csak az is, hogyha egy nő gyengeséget sugároz, pl szorongó, félénk, ijedt őzike...az a férfiak számára feltétel nélküli vonzalmat generál azonnal. Biztos, hogy ősi evolúciós ösztönök, irányítás, dominancia is belejátszik itt a képletbe... de ez egyfajta magyarázatként szolgál arra, miért mondják azt, hogy a nőknek könnyebb a pártalálás fiatalon.

Nem csak hogy nem kell állandó határozottságot, talpraesettséget mutatniuk (ami lássuk be, baromi nehéz férfiként, ha valaki nem ilyen, és rengeteg személyiségfejlődés kell hozzá), hanem egyenesen vonzó az ijedt szorogó Bambi jellem.

2018. jún. 11. 08:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én arra gondolnék, hogy biztosan érzékeny, melegszívű, empatikus, jólelkű teremtés. Tehát engem nem zavarna, ugyanolyan esélyekkel indulna nálam, mintha nem szorongna, és meg próbálnám őt támogatni minél jobban; és szerintem lehet, hogy ha nagyon kiegyensúlyozott lenne a kapcsolatunk, lehet, hogy pl abba is maradna a szorongása. Mert végre boldog lehetne; adhat valakinek szeretetet, aki nem veri át, meg őt is elfogadják, szeretik, úgy, ahogy van, és nyugodtan felvállalhatja, elmondhatja a véleményét, sőt, még van, amikor külön kérik is, és nincs elnyomva, hanem szeretve van, békés lehet; adhatja , felvállalhatja önmagát. Szóval tényleg nekem az lenne a gondolatom, érzésem vele kapcsolatban, hogy egy melegszívű teremtés, akinek betett ez a világ; és nem érti, hogy pl miért ilyenek az emberek egymással; meg egy ilyen filozofikus fajta, tele érzelmekkel. Amik jók. Énszerintem. Meg nem egy beképzelt, nagyszájú valaki, hanem egy odaadó, kedves, mélyérzésű teremtés. Akinek kellemes a társaságában lenni, mert tudom, hogy nem próbálja meg "leharapni a fejemet", hanem jószívű, szelíd , nem akar ártani, a békességet kedveli; arra törekszik, azt keresi. Meg szal hogy esetleg nehezebben viseli a világ hlyeségeit, meg mert ő érzékeny, odaadó, ezért nem érti, hogy a többi emberek miért nem ilyenek, másoknál nem ezt látja, és akkor inkább egyedül van, minthogy beolvadjon ő is, felvegyen ilyen sémákat, de viszont fél, hogy akkor őt nem fogadnák el, és akkor inkább van így egyedül, mert fontos neki a lelki biztonság, hogy senki ne bántsa, és tényleg csak annak nyílik meg, akinek látja, hogy lehet, mert nem fogja elítélni a véleménye miatt, vagy nem fogja leszólni a stílusát, vagy ilyesmi. Én ilyennek képzelek egy ilyen embert; viszont lehet, hogy a kommentem két fele egymással összefüggéstelen lett; mert megszakadt az internet, aztán írtam még hozzá.
2018. jún. 12. 19:32
 12/17 A kérdező kommentje:

Ja én mondjuk félig meddig tutira ilyen/voltam/vagyok. Azzal kiegészíteném, hogy a szorongás, "overthinking" sokszor genetikai dolog, gyakran pont a kreatív és intelligens - érzékeny emberek tulajdonsága... tehát nem biztos, hogy betett neki a világ, egyszerűen csak ilyen alkatilag.

Az a nehéz eldönteni mi a jó, mert nyilván ezen lehet és kell is változtatni. Az aranyközépút lenne a legjobb. A határozott izgalmas férfi, de semmi kegyetlen bunkóság, átverés.

Erre próbálok törekedni, de nem könnyű kiigazodni a mai elvárásokon... ezért próbáljon önmaga lenni a férfiember, egy egyéniség. Aztán ha ez a szett nem tetszik, akkor ez van :D

2018. jún. 12. 19:42
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Csak semmi elvárás-teljesítés! Legyél szabad, legyél önmagad! Akinek így kellesz,azzal lehetsz boldog
2018. jún. 17. 00:59
 14/17 anonim ***** válasza:
70%
A nők nem egy egységes csoport, hogy mi jön be nekik vagy nem.
2019. ápr. 1. 17:54
 15/17 A kérdező kommentje:

Statisztika az ami számít, és az empirikus tapasztalat azt mutatja, hogy nem tolerálják elnyomó többségben.

Ez egy hatalmas hendikepp.

Mások nem tudom hogyan csinálják, de én rájöttem hogyan lehet ebben fejlődni. Elég sokat vagyok mostanában lányokkal, és kezdem megszokni. Ott csesztem el, hogy volt egy elvem, hogy lányokkal nincs barátság, csak kapcsolat.

Emiatt max társaságban beszéltem lányokkal...

Amikor meg kettesben kerültem egy csinos lánnyal, akkor beütött a szorongás. Teljesen érthető reakció.

...de úgy tűnik működik a módszer, bár nem rajtam múlt, hanem a környezetemen, hogy egyre többet vagyok nagyon csinos lányokkal napközben 😃 így már a helyzet sem okoz feszengést.

Ez egy tipp, hogyan győzzük le ezt a hendikeppet

2019. ápr. 4. 20:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, mert én meg egy szorongó nő vagyok, és totálisan megértem a helyzetét. Ki ilyen, ki olyan.
2022. jún. 28. 11:48
 17/17 anonim ***** válasza:

" de nem könnyű kiigazodni a mai elvárásokon... ezért próbáljon önmaga lenni a férfiember, egy egyéniség. Aztán ha ez a szett nem tetszik, akkor ez van :D "

Ehhez kapcsolódóan most néztem egy videót.

www.youtube.com/watch?v=tOC6VGFoXEg

2022. jún. 28. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!