Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, miért probléma, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért probléma, ha egy nő múltjában volt más rasszú férfi is?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallani, hogy kiábrándító, ha valaki ázsiaival, feketével, arabbal volt korábban. Én ebben nem látok semmi kivetnivalót. Miért akkora baj ez?
2018. jún. 10. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Nekem speciel semmi bajom nem lenne azzal ,ha ázsiaival vagy arabbal volt együtt, még ha feketével volt ,az se baj, de ez utóbbi azért elvárnám, hogy mutasson valami papírt, hogy nincs semmilyen nemi betegsége. A feketék körében ennek sajnos fokozottan nagyobb a valószínűsége, ez nem rasszizmus, pusztán objektív tényekre alapozott óvatosság.
2018. jún. 10. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar. A párom volt férje afrikai. Állítólag negatív hiv vizsgálat nélkül be se engedik. A nekik nagy van tévhit is megdőlt egyúttal. Az arab jobban zavarna. A muszlim, egész pontosan. Függetlenül a politikai helyzettől, iszonyat taszít az iszlám és ahogy a nőkkel bánnak. Nem vagyok vallásos, se keresztény és semmi köze hozzá a propagandának. De nem tartom kulturált viselkedésnek ami a közel keleten megy a nökkel. Ha eddig lealacsonyítaná magát, na azt nem nézném jó szemmel. Az ázsiaiak meg normálisak.
2018. jún. 10. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
22%
Miért kell néger vagy akármi más ha magyar vagy és van magyar férfi is?
2018. jún. 10. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
ha mar 5-6 romaval volt eggyutt akkor lehet tudni birja a fszt.
2018. jún. 10. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Én sem járnék olyan fiúval, akinek volt roma csaja... Igénytelenségre vall.
2018. jún. 10. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem abszolut nem zavar a felesegem ex pasija egy feka srac volt, mondjuk a merete miatt volt bennem neki kisebbsegi komplexus de engem nem igazan erdekel az emberek multja, az meg vegkepp nem h milyen szinu volt az elozo pasijuk.
2018. jún. 10. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!