Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 felettiek, ti vagytok / lennétek olyan párral, aki oké emberileg, de nem találjátok vonzónak azért, hogy ne maradjatok egyedül?
Bár a 6os nagy igazságokat ìr, azt mondom nem! Ffi vagyok válogatós a cerka.
Párszor megpróbáltam leadni a szìnvonalat,szenvedtem szexig el se jutottunk. Azt mondom 45-50évesen viszont igen csak a belső szépség számìtana.A tökéletes pár fiatalon a testével és a belső értékeivel vonz,de azt is tudom vele meg tudnék őregedni.
Nos, én próbáltam, de nem ment :( Más ne legyen olyan hülye mint én voltam...
27 éves koromra még nem volt soha senkim. Mindig félénk, érzékeny srác voltam, nem voltam ronda csak egy kis túlsúlyom volt mindig és zéró önbizalmam.
Valami csoda folytán találkoztam egy lánnyal, aki bár egyáltalán nem jött be külsőleg, megfogott az aranyos személyiségével, intelligenciájával. Összejöttünk, boldog voltam hogy van egy párom, jó volt vele, a szex is csodálatos volt.
Az hiszem, ekkor talán szerelmes is voltam belé. Összeköltöztünk, lett egy gyerkőcünk is.
De teltek-múltak az évek, rá kellett jönnöm hogy ő sosem volt igazán az én választásom(?).
Megromlottak köztünk a dolgok, elváltunk sajnos.
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!