Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok, akik nem szeretik, ha buliban pasik odamennek hozzájuk minek járnak bulizni?

Figyelt kérdés
Inni, zenét hallgatni, táncolni a barátnőkkel otthon is lehet. Persze mutogatni magad a tömegnek, na azt már nem lehet.
2018. jún. 9. 19:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Szórakozni. Amikor válófében voltam, akkor elmentem bulizni lazulni, aki odajött, mondtam nem ismerkedek. Bevédtem magam egy pasassal, de amikor hazament és jöttek oda hozzám, kb a 10.nél inkább hazamentem.
2018. jún. 9. 20:02
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Amikor jártam, én sem pasizás céljából mentem oda, hanem kikapcsolódni, lazulni. Otthon nem lehet olyan atmoszférát teremteni mint egy diszkóban. Én is haverral mentem, nehogy fel akarjanak szedni.
2018. jún. 9. 20:29
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
És strandra miért mennek az emberek, mikor otthon is lehet fürdeni? Étterembe miért járnak, ha otthon is lehet enni?
2018. jún. 9. 20:57
 14/21 anonim ***** válasza:
23%

Csakhogy heteske félreértelmezte az egész mondandómat.

Gyakran megkapni azt itt a nőktől, hogy azért járnak úgy bulizni, hogy csak maguknak tetszenek. Semmilyen szándékukban nem áll felhívni magukra egyetlen férfi figyelmét sem mert ők csak jól akarják érezni magukat és elegük is van próbálkozókból.

Aha, jah...

2018. jún. 9. 21:03
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
#7 Általában az összes pasi elviselhető kinézetű, ha már egy fokkal szebb, mint az ördög..
2018. jún. 9. 21:05
 16/21 A kérdező kommentje:
13-as, jó érvelés, de ha valaki lányként elmegy szórakozni, az igenis számoljon ezzel a dologgal és ne csodálkozzon.
2018. jún. 9. 21:15
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
Édesanyádat fenyegesd ilyennel, vagy tűrd csendben, ha ilyennel fenyegetik.
2018. jún. 9. 21:54
 18/21 anonim ***** válasza:
89%

Milyen szanalmas, hogy amikor urasagotok elmegy szorakozni, nekunk lanxoknak kuzya kogelessegunk ugrani be az autoba es felmenni a lakasotokra, mi? :D

Hogy nektek minden a tarskeresesrol meg az egyejszakasokrol szol. Nincs olyan dolog a munkan kivul, amit esetleg csak magatokert tennetek?

2018. jún. 10. 06:47
 19/21 anonim ***** válasza:
79%

Táncolni, zenét hallgatni, barátnőkkel lenni.

Otthon is lehet? Megnézem azt a szomszédságot, amelyik szó nélkül eltűri, hogy rendszeresen ordítson a zene, és banzáj legyen. Nem mellesleg nincs annyi fölös pénzem, hogy profi hangcuccot és show-elemeket vegyek ill. működtessek.

"ha valaki lányként elmegy szórakozni, az igenis számoljon ezzel a dologgal és ne csodálkozzon"

Ennyi erővel ha valaki kimegy az utcára, az igenis számoljon azzal, hogy kirabolják, megverik, megkéselik, elütik, stb, és ne csodálkozzon, ne rinyáljon.

Szánalmas, hogy néhány pasi élete teljes mértékben a dugás körül forog, és el se tudják képzelni, hogy valaki csak úgy, szórakozásból, magáért csinál valamit, nem azért, hogy kefélhessen.

Én mondjuk már rég leszoktam a szórakozóhelyekről, épp azért, mert nem lehet békében eltölteni egy görbe estét, hiába jártam sportcipőben, hosszú farmerben és sima pólóban (sőt még kimondottan szép se vagyok), még úgy is rámkattant néhány f..$zagyú, mert az ottani részeg bunkóknak tökmindegy, hogy hogy néz ki valaki, ha érzékelik, hogy lyuk van a lába között, akkor jó lesz, akkor rá kell mozdulni.

Alapjáraton mindig is jobban szerettem a dumálgatós házibulikat, mint a szórakozóhelyeket, de évente-kétévente egyszer azért szívesen mentem kiereszteni a gőzt, de hát ennek annyi, köszönhetően az ilyen tulkoknak.

Vannak ám emberek, akiknek nem a nonstop kefélés az összes gondolatuk, vágyuk és motivációjuk.

2018. jún. 11. 13:16
 20/21 anonim ***** válasza:
24%
Máskor meg az a baj, hogy senki nem kezdeményez nálatok élőben és milyen töketlenek a mai férfiak. :P
2018. jún. 11. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!